Toysdaily 玩具日報

查看: 126996|回復: 1365

[分享討論] Ironman Mark I (2.0)產品問題(包括中間LED燈,缺地台事件)集中討論

所有有關MARK1 問題請在此集中討論

苦等大半年:help: !萬眾期待既MARK I 2.0 終於面世啦:43: !

相信好多師兄同我一樣極速尋日已經去門市取貨:79: !
呢隻MARK I 2.0 無論精細度; 上色; 頭雕; 造功我都覺得係一流:71: !
不過相信好多師兄一玩上手就會發覺心驚膽顫:69: !
原因真係太精細啦! 想取電都驚會整爛:31: !
開此討論係希望大家盡量將發覺到會中SAD既地方同各師兄分享! 等大家多多留意!
更歡迎上圖解說! 謝謝:57: !

由於工作關係!要今晚先可以上圖同大家分享!不便之處!敬請原諒!

特別留意: 歡迎大家在此發毒毒害心大心細; 未決定好入唔入手既師兄們:66:
琴日攞左
整體上無咩QC問題
今日收工去拎~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 2# GTO

QC的確好不錯.....但係尋日諗住試燈.....一拖個電箱出黎成個筒淆開左!真係好驚!
回復 4# alan1128

個電池箱設計好有問題, 我要慢慢撕開個膠紙, 當中又怕會成個電箱拉佐出來, 結果攪佐好耐.

另外, 換電池時, 個電箱搖吓搖吓咁, 好似好易整爛咁.
回復 5# coltrane

咁又唔係大問題既......佢收得好好!完全唔會覺眼有電池位!好正!只係真係膠呢d野!大力少少都玩完!
回復 5# coltrane

系啊,所以真系要好小心拉出黎。。我又怕大力过头wor...
頭像被屏蔽
QC冇問題, 今晚先仔細玩再講
:71:回復 9# kmtang
請問有冇啡盒跟??
請問有冇啡盒跟??
babycar 發表於 22-8-2012 11:06 AM

我昨晚攞貨, 無啡盒跟.
回復 11# babycar

無啡盒架.....!
想問今次有冇正常連名個隻底座送?? 我比較鍾意個隻座!
想問今次有冇正常連名個隻底座送?? 我比較鍾意個隻座!
kcnneth 發表於 22-8-2012 11:15 AM

好可惜, 無跟的. 我都好想有呢個 stand.