Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Ironman Mark I (2.0)產品問題(包括中間LED燈,缺地台事件)集中討論

佢唔SO你你都話, 但佢而家係有跟進, 跟進就係上網改返冇, 我真係想知佢地咁大間公司搵咩人處理問題,  ...
kmtang 發表於 22-8-2012 17:02

細節及條例,除時可加可減,教識我地咩野叫變通:he:
細節及條例,除時可加可減,教識我地咩野叫變通
布魯士 發表於 22-8-2012 17:17

其他大公司係可加可減機制下一尾識加,得ht識減,跟HT學做生意發緊
版主都合拼了:he:
其他大公司係可加可減機制下一尾識加,得ht識減,跟HT學做生意發緊
kmtang 發表於 22-8-2012 17:23

HT 都識加價架:he:
无拉拉做mud妖我呢师兄???
bunchan 發表於 22/8/2012 17:15

大大你千其唔好誤會,你試吓用周星星啲語氣嚟讀我段野會好好笑。

如有令你不快萬望見諒。:64::64::64:
HT 都識加價架
布魯士 發表於 22-8-2012 17:27

識加又識減, 箇中高手, 商家典範!
留個記錄...

連td版主都幫 Hottoys 護航!!

話說我今日發現左Hottoys隻Ironman Mark I 2.0 無連個
Figure stand with Mark I nameplate and movie logo 地臺,唸住話俾大家知, 點知依家成個post俾人remove左!!!! 

之前個post個主題係 Hottoys Ironman Mark 1 ver 2.0 欠地臺?

有留過言既師兄幫幫手做証!!!
回復 1# kcnneth

版主合拼佐.
留個記錄...
matleung 發表於 22-8-2012 17:37

有圖有真相! 改都冇用
留個記錄...
matleung 發表於 22-8-2012 17:37

有圖有真相! 改都冇用
師兄well done!:71:
Hottoys 去食蕉啦!! 還我 Mark 1 2.0 Figure stand with Mark I nameplate and movie logo 地臺 :31:
合併又啱喎!! 大大唔駛太敏感~~~~:o
Hottoys 去食蕉啦!! 還我 Mark 1 2.0 Figure stand with Mark I nameplate and movie logo 地臺
kcnneth 發表於 22-8-2012 05:43 PM

師兄, 唔洗咁激動~
我覺得係呢個時候合併係無私顯見私, 支持樓主!
雖然TD版主明顯同HT有利益衝特, 但都唔駛做得咁過火嘛