Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Ironman Mark I (2.0)產品問題(包括中間LED燈,缺地台事件)集中討論

我個 Mark1 隻左手粒紅燈唔著, 要行多轉返去換
Mr.DL 發表於 22-8-2012 03:37 PM

O∼∼甘唔好采∼∼∼
回復 47# Mr.DL

咁真係少有喎....BAD LUCK!!!
回復 9# bunchan

如果問起實又話同SIDESHOW係分開.....!
有无边位大大未拿货,去拿既时候可以吵下!!
引用呢度啲師兄

"唔好投訴,食得咸魚抵得喝"

而家係官網話有喳,都無講明大貨有,ht無錯架
果地台有幾貴, HT咁都要慳, 咁都要呃我地? 唔怪得知好似少左D野
咁而家係唔係有人無地台呀?

我send左email俾 info@hottoys.com.hk 問!! 睇佢點回應!
回復 17# firefire

系个个都无
回復 18# kcnneth

晤该晒大大出手~~~~
我send左email問Hottoys!!

mark i (2.0) 現場永遠check唔到!!!!!!!!

至各位ching,好彩就不會發生。
小弟昨日去拿mark i,回家開盒拿出來睇時,
就發現放電池個到,與body背部分離了,
再詳細睇佢本身都係膠水[磁],可能入盒時過份擠壓所引至,
小弟不是什麼完美主意者(其實懶拿來拿去換),
所以自己用膠水[磁]番OK就算。
係到只係小報比各ching知無他口既。
(如hottoys睇到checkcheck跟進都好)

都唔算呃..
官圖(齊件果幅)都係無呢個地台.
不過文字就有,而且官圖會有句
咩final product may slightly different 字句
即係叫人唔好信圖信字
但final product又同d字有出入....
ht呢次真係水洗都唔清
佢話d字打錯,咁叫人以後訂野信咩?!
補件我諗佢千萬個唔願,造過唔貴,但派過resources都幾係.
又要再打過電話,再出過invoice.仲要取補件阻住佢再開新訂.
至各位ching,好彩就不會發生。
小弟昨日去拿mark i,回家開盒拿出來睇時,
就發現放電池個到,與body背部 ...
ahwei 發表於 22-8-2012 04:04 PM

我開盒時, 放電池位都係與body背部分離的, 但一轉就轉番上去了.
我send左email問Hottoys!!
kcnneth 發表於 22-8-2012 16:03

睇佢安排補返定搵藉口兜最後唔俾