Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers - Chitauri Footsoldier (外星人)

回復 90# kafai1978

得啦....我知我錯啦!對唔住!下次唔會亂講野架啦!:56:
回復 91# alan1128

其实你知晤知Loki系奸ga?????:34:
回復 92# bunchan
可能連Loki係邊個都未知....:34:
回復 92# bunchan

話左敵我不分架啦!!!真係唔知喎....師兄可唔可以詳細講解黎聽下呀?
回復  alan1128

其实你知晤知Loki系奸ga?????
bunchan 發表於 16-8-2012 03:57 PM

WAKAKAKKAAK~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``:x
入一隻之後ps幾隻咪得囉
講真 , 只野有D似 拉打 D怪人 , 同medicom拉打 一齊display好夾 :34:
回復  DevilDavidHK
當呢隻出得靚,價錢又唔貴,
師兄把持得住嗎....!!!!
kafai1978 發表於 16-8-2012 12:08 PM

把持得住:he:
今次HT出LI個系列真系出到盡~~
今次HT出LI個系列真系出到盡~~
kaibkaib95 發表於 21-8-2012 01:11 AM

買左版權,點解唔出...????
不過有幾款訂o既數量就真係強差人意...!!!!
買左版權,點解唔出...????
不過有幾款訂o既數量就真係強差人意...!!!!
kafai1978 發表於 21-8-2012 12:34 PM

其實  thor 應該都蟹架啦 ,
loki 就因為個頭靚, 最少都企硬正價
回復 100# kafai1978

甘又系....不過有心齊的就辛苦了...
回復 102# kaibkaib95
但而家好多人都後追鷹眼同局長,
講真MK7、CA、BW、LOKI好多人都會訂,
局長出得靚,鷹眼就戲份多。
咁都6隻啦,Hulk就一半半,
但我D朋友都訂晒,咁唔差在雷神啦....!!!!!