Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers - Chitauri Footsoldier (外星人)

..........(無意特定指任何人)............
開頭玩人偶, D人又話有愛呀, 又話有童年回憶呀, 又話有感情呀,
幾千幾千,買下買下,買到麻木左,買到上穩. 出親都話要追,.....
(就算係吾太認識的二三線閒角)
到解釋吾到,就話自己鍾意就得啦. 到最後就買到成屋無謂野,同成手定單
尼D人,我真係見得太多了,

(出於善意)...買之前停一停,問下自己有幾愛呀, 有幾童年回憶呀,
幾有感情呀, 同有幾鍾意呀........就算閣下錢多, 係一件事!
ps.
這咖呢啡士兵根本就超無謂,送比我都要浪費我d 地方擺!
仲好話要收我千幾銀!
回復 14# dude1031
灰板/泥模一般都係未做關節,
關節係後加架...!!!!!
我諗都係隊長價$1330,唔入,呢排有點吃不消,儲彈藥等年尾批貨算數
其實如果要擺場境有埋呢隻就正好多,不過可能要買幾隻
但如果係個櫃就供企係度,咁就唔要了
當然最重要价錢啦,1130或者可以諗諗佢
..........(無意特定指任何人)............
開頭玩人偶, D人又話有愛呀, 又話有童年回憶呀, 又話有感情呀, ...
joeyip 發表於 14-8-2012 04:41 PM

咁又唔可以咁講o既,為齊套而買o既,大有人在(包括我),
係唔係無謂野,就見人見志喇。
有時未必一定係大愛先會入,
好似呢隻外星人咁,你話佢係"騎呢啡"咩,
因為佢只係卒仔,但佢出場時間,絕對唔會小過復仇者任何一位英雄。
但求手功唔差,價錢唔貴,我唔覺得有問題。
p.s.:我錢唔多,但玩Figure係我興趣,響能力範圍內,
我覺得ok既Figure都入...!!!!!
頭像被屏蔽
回復 16# joeyip
另外想問下師兄,Nick Fury算唔算"騎呢啡"...???
計出場時間,呢隻外星人,應該仲多D喎...!!!!!
(只求開心討論,如果言語上有得罪,請見諒。)
頭像被屏蔽
回復 21# communistic
師兄,麻煩唔好做"人肉錄音機"得嘛~???
我開Post想討論下隻Figure,
唔係想睇你呢D無謂說話....THX~:64::64::64:
回復 13# kafai1978

壞人應該都會唔太貴... 太多正氣野,,,要溝溝佢 ... :34:
回復 25# acq
出得靚,價錢ok,會買返隻組下場景....!!!!!!!
回復  joeyip
另外想問下師兄,Nick Fury算唔算"騎呢啡"...???
計出場時間,呢隻外星人,應該仲多D喎... ...
kafai1978 發表於 14-8-2012 05:01 PM

點睇Nick Fury出場都唔會少過呢隻外星人掛?

類比:
呢班卒=綠渣古
Nick Fury=林友德
話呢班外星人係"騎呢啡"都好正常
:71:回復 20# kafai1978
不過出"騎呢啡"都好,用番隊長同大波特工d外星武器
回復 21# communistic

其實你廢話好多.....照你咁講你每一次消費都係幫緊人供樓.....!