Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers - Chitauri Footsoldier (外星人)

回復 45# SNAKE.7

个人认为有无人气都要好睇部电影既。 晤系单单话入面alien既角色。
Avengers卖坐gum好,可能Howard觉得Alien会有市场呢
回復 45# SNAKE.7

應該咁睇......hottoys唔係淨係專注香港既玩家.....係外國footsoldier呢d角色都係好受歡迎既......所以佢地出係有佢地既理由!而大家買唔買都係大家自己決定姐!
agent coulson 枝槍有燈:?
係時候要催眠自己......嚴選:75:
其實咩叫素體唔可以重用呢?
我咁問係因為見D美玩FIGMA之類都係隻隻唔同架啦,唔通又係好高成本?
回復 48# DevilDavidHK
緊係要有燈咁先型加媽!把槍真係好正!
如果ht定依隻野個價錢果陣定平d就好,話哂如果同番avengers甘多隻野擺pose黎display,冇理由幾個人圍住一隻卒仔掛,係都要買幾隻黎擺先有型。:78:
agent coulson 枝槍有燈
係時候要催眠自己......嚴選
DevilDavidHK 發表於 14-8-2012 06:02 PM

agent依隻嚴選完之後都梗係要入啦:75:
話哂佢係復仇者第一集度都瓜左,遲d第二集果陣都唔會有佢出場,今次ht出佢真係可一不可再啦:75::75::75:
如果跟美國隊長果枝鎗可以放得入去隻手度 錦我又覺得佢買得過
頭像被屏蔽
其實睇完戲我都冇睇清楚原來佢係咁嘅樣…配角主角只要設定靚、出得好其實問題唔大,呢隻相信上咗色之後、加上靚配件擺埋post會幾靚,亦唔會有咁多人插頭雕唔似!:DD
不過呢隻本人就興趣不大,而HT嘅如意算盤就緊係想人儲一套Advangers 啦,希望佢喺隻Hulk加啲驚喜,因為好似好多人因隻Hulk放棄追一套!
呢隻設定冇太多感覺,如果呢隻係高屋良樹…係獸化兵…我肯定走唔甩!邊個話卒仔冇買嘅價值呀!:66:(發夢中)
我都會睇佢出得正吾正 , 夠吾夠仔細去決定買吾買 , 角色既比重只係選擇之一 , 吾好比太多規限自己 , 吾係會錯失好多好玩具 , 當然吾鍾意就千其吾好買 !!!
唔知會唔會有外星飛艇,如果有可能又二千
講真,環顧全球除左hottoys,可能無廠出呢隻,如果唔貴又出得ok.比人儲齊一套又無可厚非喎,又無人楂住槍焗你買。鍾意又負擔到咪買囉。
一次過4只先夠氣勢
回復 59# toysfans

起碼都半打啦。。wakakakkaka :34: