Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers - Chitauri Footsoldier (外星人)

回復  toysfans

起碼都半打啦。。wakakakkaka
bunchan 發表於 14-8-2012 09:50 PM

半打點夠 , 葉問都一個打十個啦 , 何況係超級英雄 , 只少都要一打啦 :34:
回復 61# dvddvdhk

我應該話,每個Avengers成員半打wor....:34:
CAN PASS!!~~SO GOOD :51:
頭像被屏蔽

唔知上色後,可唔可以做到灰灰鐵鐵咁接近既效果呢?同埋好似係咪有兩個頭?一個有面罩,一個除左面罩,定係個面罩可以裝上呢?
其實呢隻都好重口味...........:58::58:
頭像被屏蔽
我就無愛喇!!! 希望有人真係小隊化呢隻!!!
不過依家先出灰模都唔知要等幾多'年'先派貨 :DD:DD:DD
我諗佢會同agent一齊開訂!
請問有無人有mark 2.0既單呀?
..........(無意特定指任何人)............
開頭玩人偶, D人又話有愛呀, 又話有童年回憶呀, 又話有感情呀, ...
joeyip 發表於 14-8-2012 04:41 PM

Very well said ... I was one of those for a short while & then decided to save such budget for other meaningful purposes.  :66:

But I reserve your comments of  "這咖呢啡士兵根本就超無謂,送比我都要浪費我d 地方擺! 仲好話要收我千幾銀! ", as it really depends on personal interest.  Say some of the Predator figures only appeared split second in the movie yet many c hings still love them; She-Predator didn't appear in the movie at all yet it's one of my favourite 12" so far.
可能到出呢個時,會跟個巨大場景地台,
可以企晒咁多隻上去呢(幻想中)~~~:)
可能到出呢個時,會跟個巨大場景地台,
可以企晒咁多隻上去呢(幻想中)~~~
kafai1978 發表於 15-8-2012 12:14 PM

對我來講仲死, 我已經無位放巨大場景地台.
真係幾精細喎﹐不過都係睇價錢做人啦。
太貴就留錢買第二樣好過。
已預留左兩格放復仇者,得8隻太小喇,
出多幾隻啦,復仇者出乜,我都訂...!!!!
快D公佈埋Maria Hill~:58: