Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers - Chitauri Footsoldier (外星人)

已預留左兩格放復仇者,得8隻太小喇,
出多幾隻啦,復仇者出乜,我都訂...!!!!
快D公佈埋Maria Hill~
kafai1978 發表於 15-8-2012 04:08 PM

對我來講8隻已足夠:(
回復 76# DevilDavidHK
當呢隻出得靚,價錢又唔貴,
師兄把持得住嗎....!!!!
講真,環顧全球除左hottoys,可能無廠出呢隻,如果唔貴又出得ok.比人儲齊一套又無可厚非喎,又無人楂住槍焗你 ...
theredsneverdie 發表於 14-8-2012 09:25 PM

除了HT之外有Marvel Select出過呢隻兵嘅7" figure,當然如果計1/6就只得HT出,
但係咁樣只計1/6又有邊個Avengers人物唔係HT全球獨家出figure﹖
回復 78# chshting
所以呢D角色,HT會出o既機會得一次,
就算第二集上映時,都應該唔會出,
點都要入番隻收藏....!!!!
我覺得呢隻應該唔會多人入, 要賣得平咁d人先可以入2/3隻, 但又乜可能, 賣得同其它角色一樣價, 試問d人又能力可以買得幾多? 如果買得一隻唔上唔落倒不如skip.
已預留左兩格放復仇者,得8隻太小喇,
出多幾隻啦,復仇者出乜,我都訂...!!!!
快D公佈埋Maria Hill~
kafai1978 發表於 15-8-2012 04:08 PM

c兄不如訂8隻 外星人 同8個英雄揪 , 一定好震撼:34:
c兄不如訂8隻 外星人 同8個英雄揪 , 一定好震撼
toys991 發表於 16-8-2012 02:43 PM

點解要入8隻呢...???
師兄,你入我入囉...!!!!
回復 82# kafai1978

ca, thor, ironman, black widow, hulk, hawkeye, nick fury, loki一人一隻......:shiny:
回復  kafai1978

ca, thor, ironman, black widow, hulk, hawkeye, nick fury, loki一人一隻.... ...
alan1128 發表於 16-8-2012 03:33 PM

HULK 要打2隻:)
回復 83# alan1128
Loki都要...??????
以師兄咁講,入兩打都唔夠,
仲有D要拆手手腳腳整殘肢呢....:p
HULK 要打2隻
E神 發表於 16-8-2012 03:37 PM

Hulk打Loki就夠喇...!!!!!
回復 85# kafai1978

Loki打自己友??? 哈哈哈哈。。。
雷神2父子都可以用wor......
回復 85# kafai1978

咁人地要8隻呀嘛.......我咪盡數囉!!!真係唔好意思喎.....敵我不分添!
回復 89# alan1128
哦,原來係咁....:36: