Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

請問有無大大知這款HULK 每人可訂幾多隻呀~因我想要兩隻
1930~~~???:45: 咪傻啦各位...
回復 176# seals

x2
1930~~~??? 咪傻啦各位...
B俠 發表於 10-8-2012 06:10 PM

應該係 :

1930~~~??? 醒 啦各位...:45:
一早預左佢咁冇誠意架啦, 要齊芟team錢就一早預左,
訂埋catwoman就可以收工, 之後有野中都唔會再訂, 現貨平買現貨, 冇平就唔玩
唉....好多大大都話唔訂,但到7點度,又會神龍再現,條龍隊又唔知排到幾時遠,其實HT點出都會有人批評,唔包膠露關節,增加活動性,又會有人覺得外觀唔靚,全包膠又有人覺得活動性低,不過價錢係貴左D,但自己鍾意,所以都會訂
回復 196# j9333966

我估會俾你訂兩隻。
請問有無大大知這款HULK 每人可訂幾多隻呀~因我想要兩隻
j9333966 發表於 10-8-2012 06:06 PM

One only.

This is the first ti,me I order hot toys figure on the first day.
漆黑一片 ,

獨坐以黑暗作伴侶

#絕對空虛 〔絕對空虛〕
     無人觸摸似廢堆

剛訂了,唔多人,價錢畀想像中平,終於完左件事,齊人了。
吾怪得之今日同老虎行過兆萬見無人排隊啦 , 太好勒 , 可以慳番一筆 , 就睇下catwoman會出成點先 .
跟地台又鬧, 吾跟又鬧. 本身套戲都無麥parts ga la. 呢隻野的開發和成本一定吾平. 如果再跟多d parts, 真係吾過二千都吾得, 到時未重小人買. 其實點計呢隻用料點都多過/難過Avatar好多, 邊有得比.
已訂, 我覺得佢而家只需耍計本體成本去出定價重好. :handshake:
I still believe in Howard Chan
估唔到, 出成咁.......................

成team avengers, 只訂了 ironman
估唔到, 出成咁.......................

成team avengers, 只訂了 ironman
good886 發表於 10-8-2012 06:33 PM

我都係~~~~~   成team avengers, 只訂了 ironman ~~~ 其他真係買唔落手LAW ~~