Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

:50: Pass.  Pass.  Pass
回復 171# Code

果隻eva真係好正
又多d野玩,好過隻hulk
不過包膠真係怕怕
仲貴過主角.........等Hulk 2  ,或者復仇者第二集先再算:66:
估唔到, 出成咁.......................

成team avengers, 只訂了 ironman
good886 發表於 10-8-2012 06:33 PM

只比你訂多了隻Thor,新CA等現貨:73:
見到依隻Hulk冇改,我惗隻CW都5會有咩大改變,唉..............:42:
跟多個頭雕或爆石地台..就一定唔係呢個價..同己經咁大隻..擺放己經是問題....如果再跟地台..呢樣..那樣.就真係好阻訂...所以如果是我.我多數唔會放出來..一定係個盒內..咁樣..不如好似現在咁..簡簡單單....當然多番一2對手..就更好..但現在都收貨了...
見到依隻Hulk冇改,我惗隻CW都5會有咩大改變,唉..............:42:
e 隻好嘢黎架,一定炒得起,炒家們入貨係時候,最緊要出南亞兵團,仲要一圑排兩三次直到比人認出為止。放心我會幫趁你的。:75:

為了人齊完整己放低了一牛,HT 最後先口黎呢件!復仇 者中最好抽嘅一個!又係最貴嘅一個。
HT應該不會有驚喜俾大家了,你睇JJ俠就知喇!(驚多過喜)
好期待擺佢救mark 7時抱住mark 7既post :71:
唉... ...又要奉獻啦!
:!:!
有d人話等蟹貨:@
個個都話差,話pass
炒家都唔會入得多
咁到時邊到有蟹貨比你買:x
真係鐘意既就訂啦,
唔係大愛真係唔洗入呢隻
仲貴過主角.........等Hulk 2  ,或者復仇者第二集先再算
布魯士 發表於 10-8-2012 07:27 PM

AVENGER 入面邊個係主角?
回復 233# mayee

Good ideas:75: