Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

回復 150# ds_toys

乜事?mk7唔得咩?:65:
Hulk gum大只,比个普通地台都无用啦。。
係咪得隻手郁得? 腰同膝頭都唔郁得? 係既真係慳返
2000大元唔係Dx又無双頭雕配件又無:71:
其實應該加返個頭,會好dd....
呢隻我預2千5,而家2千唔洗,開心....!!!!
Monger上年開訂叫價3千3,好似冇咩人嘈。
配件預佢冇架啦,Hul ...
kafai1978 發表於 10-8-2012 04:23 PM

Monger有燈又復雜但錯比例加價錢貴都一樣比人插,
加下咩配件都無得對爛鬼手同會爆既膠就算你有可動眼又點?重要成兩牛
包膠就低可動?你可以參考下B記隻EVA
成二千蚊,加埋博士就差唔多。
陰謀論:下年動漫其中一隻係博士,一隻係Batman羅賓,一隻係.....又三寶!:34:
電影睇過2次
其實覺得頭雕同身體都做得幾似
又唔係大家講到咁差
係顏色偏綠了點
電影入面顏色係偏黃一點
如果減一百應該會多人入d
而且我相信佢遲下會跟地台同配件
但配件真係諗唔到可以跟咩
但出多個可動眼咆哮頭雕
隻野本身咁大
呢個價錢
機會難點
回復 166# Eddie82

動漫展+後期門市安排
回復 154# qiy

有咩關係?size唔同!body唔同!同埋robocop一早出個時都唔係平!!!
$1930 $1000訂 ????

Pass la !!:77:
電影睇過2次
其實覺得頭雕同身體都做得幾似
又唔係大家講到咁差
係顏色偏綠了點
電影入面顏色係偏黃一點 ...
Lok2103 發表於 10-8-2012 05:34 PM

隻隻avenager成員都有把外星人武~hulk求其加把"咬"彎哂既武器,大家條氣都順d啦係咪咁話
回復 165# akiaki

就好似一碟叉雞飯,客人話貴就是貴,佢邊得鬼閒理你用乜名牌料li腌,时间用咗幾耐?.  呢個話題到此為止,我倆個随时俾人鬧。:26:
其實要多個頭仲乜....又唔可以同時DISPLAY,減價喇....

Hot Toys先唔會比多個頭你,裝落去D副廠BODY到....
回復 169# king2009

睇清楚d先啦....已有dx既可動眼!平時邊有可動眼比你?