Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

百分百有信心訂,肯定臨出之前會送多個咆哮頭

I believe in Howard Chan
Daredaddy 發表於 10-8-2012 05:00 PM

肯定??????
有幾肯定先:58:
陳生,你有誠意既,加多個頭啦
成2k真係買唔過!!!!
專登整左個body....你估佢會出一隻咁少咩
aruns 發表於 10-8-2012 04:59 PM

agree!!!!!!!!!!!!
2千買舊綠膠
kk6309 發表於 10-8-2012 04:46 PM

咁又唔係差到咁,係配件小....HULK唔做包膠,又可以俾人話其他野
所以喜好問題,同埋有去動漫都知咩款,最後唔fans都冇追的理由
利申我冇興趣BUY先
嘩!:@
呢隻都咁嘅價!咁隻robcorp咪:60:
明恰想儲一隊既人買
JUNOWONG28 發表於 10-8-2012 04:49 PM

Ching 講得對,我就係其中一人
其實個body無的返用係一件事,要人心甘命抵俾錢又係另一件事,無理由要幫人供樓,夾硬食呢件嘢呱?:69:
回復 108# captainamerica

又係wor...........:73:
大把BODY都無得用返喇,avatar咁點算?
回復 109# coltrane

其實我都係訂兩只,ca.     And.     Loki,呢個就。。。:54:
免疫了. 可能包膠Body, 製造上複習. 但用家唔會理你咁多. 差不多二千, 只看圖又冇得試上手玩好難引到人落訂.
超級無敵綠色大包膠
$1930?!...真係貴左d...睇埋實物再講...
why no big stank for hulk!!!!!!
睇真D拳頭同包膠手都唔同色....

Eddie師兄對呀!
佢會不會重用,開發幾錢真係同我無咩關係!
感覺上貴就係貴,我唔信候生這價位唔賺到開行呀!
兩千蚊係好唔值!無配件可言,連地台都無笑爆笑!