Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

連咆哮頭都冇, 仲要濕狗魚 bye bye la :ar:
個body我覺得出得幾正 (第一個讚)勿插 :he:
但對hulk 無愛pass
平1,2魚我覺得可以接受
考慮訂唔訂,想儲齊一套!
睇左官圖
再聽埋價錢
可以pass了
有成42cm..可想實物一定好大件..不過呢隻野始終人氣低..而且有復仇者2..到時又出一隻.. 1,2 都買..定到時先買..都係考慮因素/
回復 88# alan1128

同意。應該有地台補返
咩都冇得對掌..................
more than half of the people pass... including me. Too expensive for nothing. Might as well save it for 1/4 TDKR
有成42cm..可想實物一定好大件..不過呢隻野始終人氣低..而且有復仇者2..到時又出一隻.. 1,2 都買..定到時先 ...
源泉立歃 發表於 10-8-2012 04:19 PM

仲有HULK會出第3集
冇地台,少配件都收呢個價,陳生你係得既
雖然是可動眼球,但太貴了,Pass
呢隻我預2千5,而家2千唔洗,開心....!!!!
Monger上年開訂叫價3千3,好似冇咩人嘈。
配件預佢冇架啦,Hulk可以跟咩配件....???
的確如果多個頭雕會開心D。
我相信會同動漫節o個隻一樣,公佈o既高度有出入...!!!!
包膠手就預低可動架啦,又鬧,
關節外露,又鬧,
真係乜都可以鬧一餐....:38:
仲有HULK會出第3集
玩具王者 發表於 10-8-2012 04:21 PM

第二集去左邊呀?
$1930!~~~~~~~~~~WAH :36:
$1930,$1000訂,passsssss
simson464 發表於 10-8-2012 03:26 PM
Blanka 真是出了?幾時出埋Ryu 同 Ken ?:44: