Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

咦?兩金牛有找咁人性?
俾對包膠手,無配件,無多一個頭,真係夠膽死!
好在尼隻從來無恨過
亞凡達又係咁高又係2仟,但配件又多又有地台,之后都要跌价
我睇呢只:69:
我根本對HULK冇愛,PASS硬
但我相信TD有好多朋友“身體很誠實”:he:
回復 75# toys991

依家無咩人訂咪幾好!唔洗點排....!
回復 69# toys991

你睇下其他BODY可以用幾多次
呢個價$ 其實兩頭都唔算過份者 :69:
可動眼球~~~~~~~
Do you know how tall is the Hulk?
dengeki 發表於 10-8-2012 03:24 PM

-  Approximately 42 cm / 16.5 inches tall
luke skywalker有場景stand, 雙頭雕, 雙body都係2仟
Hulk咁都要收成2仟....陳生真係睇死我地買硬.......
本來我只係入Avengers四巨頭,而家要變三巨頭了....
頭像被屏蔽
VIP is 50%off?:66:
其實個價錢就預左架啦....!全新body+包膠手!你話貴對無咩愛又想草齊套既人係貴d既.....!但係我諗地台點都會補返既....!無理由隻隻有地台!隻hulk無既.....!
luke skywalker有場景stand, 雙頭雕, 雙body都係2仟
Hulk咁都要收成2仟....陳生真係睇死我地買硬.......
aruns 發表於 10-8-2012 04:11 PM

今次可以留番錢後追luke :46:
回復 48# hang

好多人都話個樣唔得, 大膠, 我都無鬧人, 我覺得可以客觀D姐, 反而好多大大就真係鬧到一文不值LA:(