Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

咁多ht sales 係到撐場嘅? 見隻野唔係好收得就係到BS想谷大個sales.....話咩新body點貴,又有可動眼.....又話送多個咆哮頭......咁都得!!!!!! :75:
好多謝HT定個價咁貴,
早前仲1516,而家就放棄!

等yahoo跳樓貨好過!
回復 181# toyzhu

真係得你先咁有見地睇得出!
Wait for yahoo:66:
對Hunk冇乜愛,老實講做得唔差
訂了
(希望最後有返個地台,和比少少驚喜丫)
隻隻avenager成員都有把外星人武~hulk求其加把"咬"彎哂既武器,大家條氣都順d啦係咪咁話
ds_toys 發表於 10-8-2012 05:37 PM

好似戲入面無出現過呢樣野wor
其實一早預佢唔會跟配件
因為係戲入面佢只會打爛野
基乎無揸過野係手
只記得佢有一次拎住塊碎片
刺落去隻巨型外星飛蟲到
但如果唔出埋隻外星飛蟲
呢個配件就真係無意思
其實減價最實際
成二千蚊,加埋博士就差唔多。
陰謀論:下年動漫其中一隻係博士,一隻係Batman羅賓,一隻係.....又三寶!: ...
買買買 發表於 10-8-2012 05:33 PM

師兄咁講又有D可做性WO!
其實呢隻 hulk 有幾吸引, 睇睇今晚排隊情況就知, 希望今晚有師兄報一報現場情況.
回復 178# Eddie82

Eddie 大, 我十分認同你 :71:
剛訂了,條龍保持十幾人
回復 88# alan1128

其實係咪全新 body 或包膠身就一定要預貴啲我就覺得唔係等號,因為Hottoys要賣唔同身型、唔同高度或者樣貌嘅 figure 佢就緊係要落本開發啦,唔通吓吓都預啲客幫佢供個仔上大學呀!就算候活一廂情願,我o地都無理由任佢宰割㗎!:blame:加多個頭彫加多對手,俾人覺得你合理啲㗎嘞!:74:
after avengers, prometheus and wolverine, then can stop playing HT, except HT will remake Dutch, Ridley and Aliens Soldiers......:42:
已訂!! 又要等成年...sigh
Well done hot toys! 要訂嘅唔使排隊, 唔訂嘅唔使1516. Passsssss
too expensive for what we're getting. shouldn't be more than $1630...

pass la... wait for yahoo auction dead stock