Toysdaily 玩具日報

查看: 5073|回復: 22

[Medicom] RAH No.568 - Blade 20+Pics

平成拉打之中,劍系列嘅造型係我嘅至愛。
劍系列可能唔多受歡迎,一向產品唔多,SHF同12"點排都輪唔到。
由2005年播完,足足等咗7年,終於有第一隻12"。
小弟映相技術麻麻,請見諒:77:

內盒

跟咗12張迷你Rousecard

雖然等咗咁耐,好彩都冇失望:$,超開心:43:
另外已經訂咗Garren,Chalice都有辦,可能月尾開訂,至於Leangle,快d有消息,等緊齊人。

謝謝觀看:77:
謝謝師兄高清圖 拉打post 一定支持:35:
支持美圖熱血分享:71:
正!謝謝分享:52:
^_^^_^^_^^_^^_^
OT: Boxart of Medicom is no doubt that perfect!  :)
頭像被屏蔽
樓主NICE PHOTO~~~!!:71:
OT: Boxart of Medicom is no doubt that perfect!
Douglas.M.Saint 發表於 6-8-2012 11:49 AM

認同~~所以鍾意RAH多過BMP好多好多!!
樓主隻 Blade 有冇 sad 位? 我有兩處,分別喺背脊右肩灰銀位有一處小許甩油同右邊pat藍皮部份有少少銀油漬 ~ 慘!:help:
頭像被屏蔽
回復 8# buzz
其實我冇乜留意,應該就冇大問題

回復 9# skullface
四人中我就至鍾意Leangle:shiny:
遲左幾年出都好,技術好左..把劍正到呢........
呢隻真係做得好好好正!!
好毒0既劍~~~~~不過係唔係瘦左DD呢??

我LIKE M記拉打係用呢D圖0既盒,,好過真係用隻FIGURE做封面
膝關節的護膝導致膝關節唔可以大幅度彎曲,彎曲90度都好勉強,如果唔系護膝會脫落...
樓主玩嘎時候要小心喇:70:都系FAIZ出得正D:52:
嘩......好野來喎正 :71:
正相, 中晒毒....想問下ching, d card係紙card 定係膠card?