Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ONE-SEVEN

[Medicom] RAH No.568 - Blade 20+Pics

回復 15# yorpheus

咭紙,好容易巢:80:
回復 16# ONE-SEVEN

Thx Ching, 我仲諗住係膠咭,咁就要諗諗先。
回復 17# yorpheus

Blade其實做得唔錯,因為啲咭仔而放棄,有啲可惜噃ching
唔知幾時先每隻RIDER出12" FINAL FORM呢...
回復 18# ONE-SEVEN

Ching, 我依家十五十六緊買 Faiz 定係 Blade..但買完blade我知自己一定忍唔到手, 買埋其他個3隻...如果佢出埋jack form...咁就大檸樂了。
回復 19# simson464

至緊要唔好係限定....Medicom既限定, 起碼都要2牛牛
回復 21# yorpheus

唔一定要Final Form先係限定,嚟緊Garren已經係限定,真係好貴,不過超愛Blade系列拉打,唯有乖乖俾銀。仲有Joker都係限定:Q,好想訂,不過都Pass咗!
唔知Missing Ace 嘅Glaive、Lance、Larc有冇機會出呢?
回復 22# ONE-SEVEN
暫時所知,劍系列除人形外,拉打+怪人會出6隻,除左岩岩出既劍,公佈左既有格連,卡利斯,同埋黑,白Joker,相信淨低未公佈會係尼高,其他暫時都未知會唔會出了