Toysdaily 玩具日報

查看: 12289|回復: 21

[個人收藏] 對唔住!我係差人!

有時侯, 我自己一個坐o係房玩玩具
我覺得自己係孤獨, 我覺得呢個玩具界係冇人明白我
我買左隻Hot Toys, 我望住膠盒入面精細既figure
我望唔透, 我望唔清究竟呢個玩具界仲有幾多玩具我係買得起
我好迷茫

Howard the Duck, NECA says hi!

btw Howard the Duck係 ...
此時此刻,一客火腩飯,再玩一隻精緻既NECA Robocop,真係男人既浪漫
好似係
回復 1# Assassin
我買左返黎都未開.
話說, 早2日見到HT, 頂! 話晒兒時神物, 我以前無買HT舊版. 今次諗著出手啦, 都唔知係好彩定唔好彩, 呢幾日唔得閒出去訂. 今晚就反高潮整個人頭樣, 真係"啤"一聲!:@

我到呢刻都唔知訂Diecast好定係再等消息確認!:56:
NECA Robocop真係平靚正呀~
膠感重......真係HT咁大整蠱?我有NECA 7吋就夠:73:

幾年的Figma版,衰係個咀唔係都Prefect:42:

回復 6# williamhychan

無間道!?
回復 3# Firewalker27

hot toys都出咁多個版本 ... 唉 :ice:
回復 5# edmondphk

嘩師兄d相全部都咁多心機整 :71:
回復  edmondphk

嘩師兄d相全部都咁多心機整
Assassin 發表於 2-6-2013 06:57 PM

其實主要係搵o岩背景圖:77:
呢張再係咁依學電影裡面加兩句字幕
我又支持、neca 快d 出埋murphy版、唔似都受、恨左好耐{:1_205:}

哎喲、穿崩tim
真心問:話時話遲d出果隻ED-209響之前睇到既NECA工作室潛入圖係咪不跟比例的細隻左?
回復  Assassin
我買左返黎都未開.
話說, 早2日見到HT, 頂! 話晒兒時神物, 我以前無買HT舊版. 今次諗著出 ...
Firewalker27 發表於 1-6-2013 11:38 PM
仲有EB版.,..........

不過HT今次有鐵,所以訂左

回復 13# mushroom
老實講, 我唔算死忠, 不過對robocop係有愛, 當年出手辦我都有買黎砌. 仲要自己上色 (手油).
hot toys當年出, 我覺得出得唔靚, 亦唔好12", 所以無買. 今次覺得隻12"做得幾好睇, 所以都訂左.
其實諗返, EB應該買左1/4版權, 所以HT只得1/6版權, 個Murphy頭應該都係1/6.
之前隻figma出得好架, 唔計個畫線咀.
買neca呢隻都係諗住拍埋ed209一齊玩.

小弟由當年kenner卡通版, 到電視版都有入過玩具figure再加警車. 反而mcfarlane個隻同隻18"無入. 最可惜係無入壽屋個set.
:)師兄咁橋?

小弟又剛出鐵甲威龍post~
見到你有留言,多謝哂。