Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [非公認戰隊]入手問題

一直以黎都冇睇戰隊系列
不過反而對非公認戰隊有興趣
原本心郁郁想入齊3隻
正要入既時候發現第一季似被腰斬咁款
所以非常失望....興趣大失而冇入貨

近排知道會出第二季(全新既玩具亦會於6月份推出)

想知道E家走去入返第一季果三隻野 抵唔抵? 入唔入得過?
第二季玩具除左造型同第一季玩具有D唔同之外 是否有改良關節等地方?
唔係腰斬,一開始已話左得13集

師兄,你好

第一季無腰斬,真係得13 話o者

因初代秋業藍離隊及秋業黃已成人妻,加上秋業紅多左強化模式,所以變身後的做型與第一季有分別

現時拍賣網站有一set 3隻第一季 shf 出售,價錢尚算合理添

建議買左第一季做型shf 先,等你真係好中毒先考慮買埋第二季產品啦
Wrong post and I help u to move already! :)
唔係腰斬,一開始已話左得13集
yugi 發表於 14-5-2013 09:43 AM

話就話出13集
但個結尾令我以為唔會再出....當時真係又驚嚇又失望...搞到我失去理智去查明究竟
不過見到出第二季...又重新中毒...
由於又要窮又要樣樣都玩既關係....先至會考慮買第一季定還是等第二季出左直接買第二季
老實講比較鐘意第一季既秋業藍...第二季既秋業藍無論釋演者同新造型都冇禁鐘意
但由於執著可動關節既我...當然都係想買到高可動更流暢既玩具為主
雖然係小小煩惱..不過小弟當局者迷...
基本上 現在一套五六舊水搞掂,

已經相當優惠,去馬吧

依家先中第一季毒想入SHF...都唔知話你啱唔啱時侯
因之前 紅,藍&黄各做一魚有找...這又會否你的心水價呢......
現在要買齊就要分開揾或上網bid啦
或再等第二季個三隻变死貨先買!
話說尋日比williamhychan哥張相毒一毒之後
下午諗住即刻去入坑
點知只搵到秋葉紅($200) 位置"E家點"....完全冇秋葉藍/黃既蹤影
唔知雞旺會唔會有呢?
回復 8# 試試刀

剛巧今晚行MK, 銀城地庫冇
雞旺地庫有黃,但貴過你隻紅,唔抵兼盒舊