Toysdaily 玩具日報

查看: 11251|回復: 11

[個人收藏] ROBOT魂 FULL ARMOR UNICORN GUNDAM(UNICORN MODE)

=====================================================================   
   2.0的素体,整体比例造型更加完美!

全装展示

局部展示

其实我觉的这阴影上的有点多余····

喷口细节完美

可动展示

======================================================================
配件展示

======================================================================

最水渣POSE```orz``

good pics pal thank you.
第一幅超型,支持一下:71:
圖很讚
可是我是被樓主的標題吸引了進來:49:
大大可吾可以教點用photoshop{:1_201:}
我就是最愛這個形態,造型簡約又特別,潔白的獨角獸(白馬)+漆黑的獨角獸(黑馬):)
我就是最愛這個形態,造型簡約又特別,潔白的獨角獸(白馬)+漆黑的獨角獸(黑馬)
mana1985 發表於 2-6-2013 09:56 PM

对啊!简单的美 包裹报丧的独角兽模式啊!
支持美圖{:1_226:}
uc gundam暫不買了,待uc ova完結才買
現望梅止渴!
佢唔可以打開個盾換裝落Destroy Mode果度,即係仲有FA Unicorn (綠色光) Destroy Mode 啦。B記話:「但係D人買左呢隻,又要再買就好難,所以都係出魂限安全D...」{:1_222:}
nice photos.  I think full armor looks better in destroy mode.
回復 7# terrorspawn

主題打錯字!:36:非常支持你個post影d相,整得好專業!:love:期待你影下一隻玩具(希望影埋隻黑馬+destroy mode(黑+白)果兩隻){:1_223:}
回復 9# ZION

unicorn mode新版同舊版個盾都一樣可以打開做成destroy mode時個樣,只不過打開果"X"部份顏色為灰色,預咗佢會出多隻啦,套UC都仲未播完,要播完等下年啦,我估d模型都未出哂啦,如果講搵笨模型仲搵笨得多,呢隻咪當佢係新版UNICORN(unicorn mode)ver.2入手算囉,而且預期要等下一隻FA UNICORN不如買咗嚟玩先,隻嘢又唔係話好貴,只係怕佢會出多隻而被搵笨,呢d錢咪當豪俾佢,你話要千幾蚊隻既話就梗係先諗諗忍手啫,你估淨係得佢呢樣商品先搵人笨咩?搵笨邊夠魂限咁搵笨!:67:最重要對玩具有愛,物有所值,玩得開心啫~:love: