Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 低清分享[ENTERBAY 1/4 HD MASTERPRIECE BATMAN]P.5再加少改劣圖幾張

COPY FROM 其他網站:

真係型到爆!! :71:
我都已經入左隻!! 但個盒真係大到好離譜....
師兄,想問下呢隻有冇hottoys隻咁痴塵?
williamman00 發表於 1-9-2012 10:00 AM

會好過HT個隻啲
先拆掉膠衫,本身都有胸墊,不過唔夠大.

豐胸,墊膊後
人馬座聖鬥士 發表於 31-8-2012 00:33

讚喔..大大很用心也很大膽的去改造,讓蝙蝠俠變的更棒
COPY FROM 其他網站:

真係型到爆!!  
我都已經入左隻!! 但個盒真係大到好離譜....
kimlam 發表於 2-9-2012 20:19

真的是太正了啦..台灣還沒有貨
在動漫已訂Joker,但Batman 唔夠大隻所以無訂,而家睇完大大改得咁靚都要入番隻先!!:71:
會好過HT個隻啲
人馬座聖鬥士 發表於 2-9-2012 08:57 PM

EB應該多謝師兄你,因為我睇完你啲天新相,決定買入呢隻!:65:
EB應該多謝師兄你,因為我睇完你啲天新相,決定買入呢隻!
williamman00 發表於 3-9-2012 12:14 AM

本身EB隻野做得唔錯,可惜完成度硬係好似爭少少咁,迫住我膽粗粗一試咋。
本身EB隻野做得唔錯,可惜完成度硬係好似爭少少咁,迫住我膽粗粗一試咋。
人馬座聖鬥士 發表於 3-9-2012 11:10 PM

其實佢地隻隻嘢都硬係爭少少,我有入隻1比4小丑,總覺得件大褸窄身咗,闊返啲就好好了!
終於搵朋友訂左,仲有皮帶扣Gift,期待收貨一刻!!
我都訂,請問C Hing,佢門市係邊?
想問下呢隻batman要幾錢?現在會唔會有現貨,定係要訂?
回復 86# freemakemake

問過了,ENTERBAY方面無現貨,要訂,大約九月尾十月頭先有,
售$2788… 但應該無Bonus皮帶扣了…
回復  freemakemake

問過了,ENTERBAY方面無現貨,要訂,大約九月尾十月頭先有,
售$2788… 但應 ...
kimlam 發表於 4-9-2012 04:09 PM

係呀,可以直接同EB訂,但已送完Bonus 皮帶扣

我都係搵相熟嘅鋪頭(EB dealer) 先可以有個bonus gift咋!!
喜歡見到EB的產品有人讚好或改良!
其實都唔算難,只要花少少時間就可以了,因為全部都係用膠水黏的,首先係patpat位慢慢拆掉t-back ...
人馬座聖鬥士 發表於 1-9-2012 11:58 PM

Thanks ching!!Again nice mod and thanks for sharing!