Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 低清分享[ENTERBAY 1/4 HD MASTERPRIECE BATMAN]P.5再加少改劣圖幾張

腳能彎多少度?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
睇左實物~ 今次EB的1/4 Joker 算是唔錯!! 值得一讚!!:71:
但個人覺得Batman 真係造得麻麻...頭套同膠甲質料色差太大~
真人頭雕唔似...胸甲太平面....總之就唔係咁順眼....買唔落手~~:26:
大隻到呢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
多謝樓主分享
呢隻感覺唔夠橫
支持EB繼續努力,出隻比HT更好的Robocop:35:
其實我覺得1:4 batman 頭反而 eb 似d(唔係講人頭)
炒飯俠 發表於 30-7-2012 01:41 PM

我都係敗係Eb個頭度,其他缺點都睇唔到啦!
其實擺唔擺到其他pose?
請問樓主你估計件batman衫可吾可以除得到呢?

EB官圖太差,實物一望個mask頭..神態中曬...

從display睇 ...
takeshi 發表於 30-7-2012 02:42 PM

應該可以,我張背面圖中腰帶下個扣,鬆開條t-back後可以由上面除到。
應該可以,我張背面圖中腰帶下個扣,鬆開條t-back後可以由上面除到。
人馬座聖鬥士 發表於 30-7-2012 05:32 PM

謝謝!甘有得冧下入吾入...可能可以幫佢谷胸谷膊...
頭像被屏蔽
謝謝!甘有得冧下入吾入...可能可以幫佢谷胸谷膊...
takeshi 發表於 30-7-2012 05:49 PM

我都有諗過,不過無咩技術唔敢試,唯有玩住等你出教學。
回復 27# Toro

真係角色冇得輸,EB唔好係又李小龍,唔係都李小龍,第一次興奮,第二次過癮,第三次就就冇癮啦:74:,今次我都撐JOKER,希望今次唔係虛火,仲有標標可以少說話多做事就好啦:78:
回復 41# 人馬座聖鬥士

等高手教學:he:
支持EB繼續努力,出隻比HT更好的Robocop
mushroom 發表於 30-7-2012 05:08 PM

EB會出Rococop?正呀!
EB會出Rococop?正呀!
Toro 發表於 30-7-2012 07:10 PM

EB只係在好耐之前宣傳時有show robocop呢個英文字,

不過見到HT重出robocop, 可能佢知EB都會出吧.....