Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 低清分享[ENTERBAY 1/4 HD MASTERPRIECE BATMAN]P.5再加少改劣圖幾張

RE: 低清分享[ENTERBAY 1/4 HD MASTERPRIECE BATMAN]P.5再加少改劣圖幾張

先拆掉膠衫,本身都有胸墊,不過唔夠大.

豐胸,墊膊後

好正, 唔知門市重有冇貨呢?
搞到想入埋隻joker添。:77:
好正, 唔知門市重有冇貨呢?
kr2004jp 發表於 31-8-2012 03:18 AM

好似要訂
幾正~~~~~~~~~:shiny:
好有心機呀,不過ching請問有無對比圖睇下呢?

胸部同埋肩膀真係要加厚先得, 真實電影套戲服這兩個部位是很圓渾豐滿的,但EB表現唔到出來, 唔知件膠衣既彈性大唔大呢?
如果彈性大,可填充比較硬既物料到骨架上.
如果彈性低就好難攪.
1/4.....:50::50:
你可以試下去動漫展買呀,再唔係過兩日落旺角槍街間鋪睇睇!
人馬座聖鬥士 發表於 31-7-2012 06:30 PM

師兄,想問下呢隻有冇hottoys隻咁痴塵?
回復 61# 人馬座聖鬥士
改得好!但怎樣拆SUIT?我只係將綿花慢慢塞進Body提高膊頭。另外提議師兄改動Cape clip 位置,令整體看來更流暢。
回復  人馬座聖鬥士
改得好!但怎樣拆SUIT?我只係將綿花慢慢塞進Body提高膊頭。另外提議師兄改動Cape cl ...
G'c 發表於 1-9-2012 12:00 PM

其實都唔算難,只要花少少時間就可以了,因為全部都係用膠水黏的,首先係patpat位慢慢拆掉t-back扣,之後再慢慢挑開背脊龍骨接駁位就可以脫掉那膠衫。我自己就用女仕化妝棉摺成小方塊,再用膠紙包在胸口上,膊頭用3x海綿膠貼黏上膊就可以了,不過切忌貪心墊得太高,因為件膠衫會因而扯高,下面條T-back帶會扯得太行呀!
好得!我仲考慮入埋隻Joker!!
其實都唔算難,只要花少少時間就可以了,因為全部都係用膠水黏的,首先係patpat位慢慢拆掉t-back ...
人馬座聖鬥士 發表於 1-9-2012 11:58 PM

有冇拍低個手術過程呀C兄?有嘅分享嚇比我地啦。
你改得好正呀!手術非常成功呀!
回復 9# 炒飯俠

其實條腰帶可唔可以拉低D架?:72:
looks better. :71: