Toysdaily 玩具日報

查看: 10051|回復: 34

[Hot Toys] Hottoys 美國隊長限定中sad貨

咁多位師兄,尋日攞咗隻CA限定,番屋企更係拆出來望下裝備下,點之副眼鏡一邊鏡有一撻油積,個頭盔嘅正前方又有一度乜油,請問有無得換架?如果有,係成盒攞去換,定淨係攞parts去換?今日可唔可以去門市度換?麻煩各位師兄。

拎件去兆萬一兩星期內
上年限定版有問題須要換的話!
只要攞有問題組件到門市放低回廠修理....無得現貨更換!
今年情況該一樣....有問題可打電話到門市問清楚!
8月1日 先開始換
hi

any pic ? I would like to compare mine
Ching打電話去門市問咗先拎去換啦~
咁多位師兄,尋日攞咗隻CA限定,番屋企更係拆出來望下裝備下,點之副眼鏡一邊鏡有一撻油積,個 ...
roywong 發表於 29-7-2012 01:00 PM

我的隊長右邊眼罩也有一撻油積,如果自己搞唔掂,要俾HT搞!
咁多位師兄,尋日攞咗隻CA限定,番屋企更係拆出來望下裝備下,點之副眼鏡一邊鏡有一撻油積,個 ...
roywong 發表於 29-7-2012 01:00 PM

我上年隻動漫batman出事,擺低四五個月先有得拎,唔會即刻有得同你換
唔該晒!咁多位師兄!
我的隊長右邊眼罩也有一撻油積,如果自己搞唔掂,要俾HT搞!
vanhelsing 發表於 29-7-2012 02:45 PM

師兄!我隻CA同你一樣,右邊鏡有撻油積!
不如post d 相嚟睇下, 參考下
師兄放心, 可換貨的 :71:

不過真係要學某師兄對買咗EB 產品嘅人所贈的一番話 :

"幾千蚊買完真係慘,師兄下次唔好再中計啦!"
今天剛取了,回家一看點解個紙皮好似撞到皺晒,一開個盒角撞到爆開,無mood開箱了!
我只係sad響個盒, 內容無事, 算好彩
我只係sad響個盒, 內容無事, 算好彩
GTO 發表於 30-7-2012 12:17 AM

師兄!又係爛盒?我還未有mood開箱!