Toysdaily 玩具日報

查看: 9352|回復: 42

有一段時間無再報聖衣神話..見價位心都寒..海馬參考價

有一段時間無再報聖衣神話..見價位心都寒..海馬參考價之前所報告聖衣神話所有都眾所周知..如我所預料一樣

黃金已見最低位價16X
水晶已見最低位價2XX
八腳馬已見最低位價2XX-2XX(中位)
便服:現報2XX(尾)...因受外圍影響拖累可見$2XX-2XX(中位)

海馬參考價:$2XX-2XX(中位)
參考買入價:24X

以上價錢只本人分析參考及本人全無持有以上股分,報告完畢

農曆新年臨近, 又出左雙糧, 會唔會提高購買意欲, 價位回昇呢?
又中國人過年傳統都鐘意金金銀銀咁, 係咪對黃金聖衣一個有利因素呢?
另外, 八腳馬已跌穿2個4, 兆萬報2個3亳8.:73:
樓主~!:42:
點解鎖左仲玩呢......!?:cool:
p.s.當然知你改左寫法,但係......:(
原帖由 trumanso 於 16-1-2008 10:17 AM 發表
樓主~!:42:
點解鎖左仲玩呢......!?:cool:
p.s.當然知你改左寫法,但係......:(

吾係..改晒又可以傾下!!!哈哈! 比人知下現在咩價吾想人買貴貨
:78: 海馬可以參考當日海皇子做價~
天琴個價去到 前所未有咁抵:D:D
咁講真大家討論下個情況係應該
最多唔好下下講到實價
同埋唔好代表曬 咩價位先係好價正常價0既立場囉:71:
八腳馬太高價了......都唔知貴在邊
頭像被屏蔽
原帖由 K@213 於 17-1-2008 11:37 PM 發表
yen價本身高嘛.....

大家放長線...海馬趺到幾多..哈哈
原帖由 分手勿語仔 於 16-1-2008 11:50 AM 發表
天琴個價去到 前所未有咁抵:D:D
咁講真大家討論下個情況係應該
最多唔好下下講到實價
同埋唔好代表曬 咩價位先係好價正常價0既立場囉:71:

咁去到幾低呀???
請問雙子是否已貨源歸邊:77:
丁蟹::blame: 我要呢隻0野跌到1個仙都唔值!!
我在剛剛上次的玩具日 買左 一set 便服神話 星矢+紫龍 行貨,
都係三零x  ,十分好彩,可以話係撈低了.:35:
原帖由 好過去搶 於 18-1-2008 01:56 AM 發表
我在剛剛上次的玩具日 買左 一set 便服神話 星矢+紫龍 行貨,
都係三零x  ,十分好彩,可以話係撈低了.:35:

好多地方以趺至不用三百塊..哈哈
原帖由 櫻島一號 於 18-1-2008 01:48 AM 發表
丁蟹::blame: 我要呢隻0野跌到1個仙都唔值!!

貨多嗎...!!大把貨....會不會聖衣神話趺至14x

解決問題一定不可以再出"再""再""再"版