Toysdaily 玩具日報

查看: 44163|回復: 55

[玩具攝影] lego street (modular houses) 加燈. (P.3 加Grand emporium水晶#燈加燈 )

又到星期五晚{:1_238:},終於有時間加燈落個cinema度!之後影下相,又攪到一點鐘{:1_234:}upload 住d同大家分享,希望各師兄鍾意。{:1_197:}
嘩~!師兄掂呀~
睇到我都要LOGIN黎支持下
:)黎支持下:D..........................
Really Nice!  I wish i have time to do that!

make me want to do it for my street!
真係無得頂呀!{:1_221:}可唔可以教下我點樣加燈呀:64:
樓主巧勁呀...........加完燈真係冇得頂呀, 好有feel呀~{:1_221:}
:47:{:3_131:} 強帖留名 !
真係無得頂呀!可唔可以教下我點樣加燈呀
SimonC 發表於 29-6-2013 11:09 AM

http://v.youku.com/v_show/id_XNTcyMTM2MjY4.html
    多謝各位欣賞,其實我做法有d似呢段片咁,D材料就係深水埗買,之後再係building後面抽起一兩片磗黎比電線入屋,最後用寶 貼定位。其實唔難整,有興趣可以試下。
nice street view :71:
:71:實在太強悍~惦都要支持下!
樓主勁呀!! 連我哩個CD ROM都要讚呀!
強 :71:
比個 LIKE 先
好靚呀, 加左燈效果完全唔同晒
多謝各位欣賞,其實我做法有d似呢段片咁,D材料就係深水埗買,之後再係building後面抽起一 ...
Sapphire 發表於 29-6-2013 10:08 PM

補充一下:
    我係一set一組燈,方便掉位同清潔。
師兄係d屋前面有好多位喎{:1_218:}
屋方面你都要諗諗, 間10228鬼屋都不錯{:1_226:}
或者harry pottey 10XXX 嗰幾間都諗諗佢:71: