Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] lego street (modular houses) 加燈. (P.3 加Grand emporium水晶#燈加燈 )

RE: lego street (modular houses) 加燈.

Sapphire 兄你的LEGO屋好正, 但係住個間都唔野小
waihow 發表於 11-8-2013 03:54 PM

{:1_197:}:shy:{:1_220:}
星期六,又可以執一執set Lego,改下D燈:67:,今次輪到grand emporium,無能力張廣告牌D細燈加燈,唯有用住cinema支射燈頂當:(,效果都OK。不過自己最滿意都係支水晶#燈,加左燈之後好grand! 遲D先收好屋裡面D電線,因為實在太眼

so bright:time:

why not use LEB in red, green,blue,...?
great looking!!
Sapphire 大大正分享, 好早時我也加了燈, 水晶#燈直頭預了位你放燈胆咁! 好易正
唔知你有無正 G/F後门#燈呢 !?
加哂燈好正呀!!!
真係好正,不過有D 鬼異, ha ha
真係好正,不過有D 鬼異, ha ha
師兄!快D加條馬路啦:71:{:1_221:}
天呀, 一排好鬼靚~ 個廰好很大呀~~~~~~~~~~~~~~~~:DD
諗住睇下有咩教學點樣加下燈玩下!唔覺意睇到樓主玩到幾間屋
都係燈!堅勁
加燈相片型爆啊:shiny:
想知道師兄係用電芯定火牛?
夜晚行街咁, 好正呀!

To 老實人、tolete、insomniac兄: 多謝欣賞,最近沈醉於遙控模型度,好少上黎toys daily 呢度吹水{:1_237:},話時話都係時候加埋D燈落Parisan restaurant 度,到時再post多D相{:1_214:}