Toysdaily 玩具日報

查看: 5886|回復: 39

[個人收藏] 2009年開始儲, 就係為左今日- 拉打大哂冷 (冇背景!冇pose!多圖注意!!)

一班等埋位既二打六

平成十人

Kuuga

Agito

Ryuki

Faiz

Blade

Hibiki

Kabuto

漏左Den-O, Kiva

Decade

昭和十人

新一號

新二號

V3

Riderman

X

Amazon

Stronger

Sky Rider

Super One

ZX

Rider Black, RX, Shadow Moon

Black

Black RX

Shadow Moon

新拉打

New Den O

OOO

W

Fourze

Skull & Joker

4年成果, 就係為左今日

終於齊人影相

加相
齊人真感動:$希望M記出埋平成十人FINAL FORM
真係好壯觀呀 , 真情係人強馬壯 !!
頭像被屏蔽
齊人真感動希望M記出埋平成十人FINAL FORM
kaychan1128 發表於 28-7-2012 19:25

我想佢出, 真, j, ZO, RX生體, 機體多D
真係好壯觀呀 , 真情係人強馬壯 !!
dvddvdhk 發表於 28-7-2012 19:37

睇完40周年個次咁大陣容, 我就等緊Blade黎影呢張!
Rider Black, RX, Shadow Moon
dannydanny 發表於 28-7-2012 19:38

RX 如果可以出好D就好了, 浪費了最愛的角色

我今日都買埋Blade, 同樓主一樣齊人可以影大合照啦! PS.: 樓主點解唔買一啲主角嘅final form? 差少少就齊人,你仲會唔會後追?:!
我今日都買埋Blade, 同樓主一樣齊人可以影大合照啦! PS.: 樓主點解唔買舊一同舊二嘅? 仲有部份主角 ...
buzz 發表於 28-7-2012 19:51

舊一同舊二係大合照裡面, 冇個別影姐. 除左Decade 之外好似冇邊隻出過final form. 副角只中Gatack, 都係大合照裡面
我今日都買埋Blade, 同樓主一樣齊人可以影大合照啦! PS.: 樓主點解唔買舊一同舊二嘅? 仲有部份主角 ...
buzz 發表於 28-7-2012 19:51

重有Faiz加速型態都係大合照裡面, 冇獨立影ja
Congratulation!!! compelet the team finally!!!
齊哂人冇得頂:$ ..
舊一同舊二係大合照裡面, 冇個別影姐. 除左Decade 之外好似冇邊隻出過final form. 副角只中Gatack, 都 ...
kmtang 發表於 28-7-2012 07:57 PM

我就入埋紅響鬼,Knight, Delta, 櫻島一號, TIMEHOUSE 年代嘅終極古迦(red & black eyes), G3, Gill, Incomplete Agito, 電影版一號,二號,櫻島一號,頭痛版二號同V3, 遺憾嘅仲未買Gatack!
我就入埋紅響鬼,Knight, Delta, 櫻島一號, TIMEHOUSE 年代嘅終極古迦(red & black eyes), G3 ...
buzz 發表於 28-7-2012 20:43

我入左兩隻響鬼所以冇入紅響鬼, 其他冇興趣, 想入返W Fang Joker 同OOO全黃型態, 不過好貴到依家都冇追