Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 2009年開始儲, 就係為左今日- 拉打大哂冷 (冇背景!冇pose!多圖注意!!)

又1個超級拉打迷 ......................:71:
唉...joker...怨念物呀:56:
我最想佢出eternal:46:
回復 15# kmtang

哎吔! 我數漏咗隻W Fang Joker , 但佢真係超“正”, 樓主諗諗計入返啦!
唉...joker...怨念物呀
我最想佢出eternal
KAN0529 發表於 28-7-2012 21:11

新拉打系列真係W系列最正, 可惜無以為繼......左翔太朗有久違的熱血!
又1個超級拉打迷 ......................
leo.fans123 發表於 28-7-2012 21:06

火箭頭開始冇睇啦 :ice:
回復  kmtang

哎吔! 我數漏咗隻W Fang Joker , 但佢真係超“正”, 樓主諗諗計入返啦! ...
buzz 發表於 28-7-2012 21:11

岩岩出都成3千, 而家想搵更難
Wo... Awesome!!!
好想要Kuuga呀!.
我只係有佢地既人頭咋.一隻12"都無呢:50:
好想要Kuuga呀!.
我只係有佢地既人頭咋.一隻12"都無呢
simson464 發表於 28-7-2012 21:56

人頭我都有儲, 不過係儲one piece:78:
回復 19# kmtang

可惜w系列動不動都限定叫人點買
LT件衫好膠,我又唔鐘意cj隻青bb色
頭像被屏蔽
好正呀師兄!全力支持!:71:

拉打條line真係唔敢開,睇相已滿足了!:handshake:
回復  kmtang

可惜w系列動不動都限定叫人點買
LT件衫好膠,我又唔鐘意cj隻青bb色
KAN0529 發表於 28-7-2012 22:31

係, 我見人地隻CJ上返金屬色超正, 但基本FORM儲開所以照買
Skull, Fang joker, 同joker都正, 就係skull打破我12寸只買主角基本form 既先河
一字記之曰:    勁!            真係好壯觀呀
鳳凰涅磐 發表於 28-7-2012 23:23

thanks!
好正呀師兄!全力支持!

拉打條line真係唔敢開,睇相已滿足了!
redcat2733 發表於 28-7-2012 23:36

我就係早幾年買左black 同black RX, 就咁踏上呢條不歸路...