Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 懷舊玩具 ~ 1995 KENNER BATWING @ FOREVER

1995年的古董玩具~小時候的怨念物~BATWING @ FOREVER
KENNER 1995
ENJOY ~v~*

Batwing ga 設計比第一,二集,更多detail 位!!

底部,絕不馬虎

可分體

另外,機頭有發射部份,用短片示範 http://viddy.com/video/aa3fa665-097e-4143-9289-257f12267606
我都有呢架
可惜收埋左
未有機會拿番出黎
當年呢一系列既機械,好似H.G. Giger(Alien原作者)都有份設計
當年呢一系列既機械,好似H.G. Giger(Alien原作者)都有份設計
莫探員 發表於 27-7-2012 02:14 AM

佢有份參與…
不過佢既作品…應該無用到。

H.G. Giger既batman車…係X字型架…:(
我好喜歡呢位設計師都覺得太前衛啦…

http://frothersunite.com/phpBB2/ ... 12e2b7348eba8028a49
唔好再俾我見到隻綿花糖鬼!唔係即刻老笠~~~ :63:

回復 5# tiago

我已經打咗格仔ga la....呵呵!!
我又趁下熱鬧先! 提起Forever~ 最有HEART玩具可以講係呢一套~ 咁多套BATMAN電影中出得最齊都算係佢~ 除左三寶外,本人最喜歡就係呢個大型Batcave了! 勝在夠哂大~

回復 7# 玩具烈士-奇雲

嘩, 呢套野唔平喎~
好羨慕:63:
回復  玩具烈士-奇雲

嘩, 呢套野唔平喎~
好羨慕
playtogether 發表於 6-8-2012 04:11 PM

當年係美國訂要$1000~  不過問題係個盒太大......成半個人咁高!
我又趁下熱鬧先! 提起Forever~ 最有HEART玩具可以講係呢一套~ 咁多套BATMAN電影中出得最齊都算係佢~ 除左三 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 6-8-2012 02:59 PM

簡直係神物:handshake: