Toysdaily 玩具日報

查看: 7761|回復: 50

[ENTERBAY] 想拿對 MIB 回廠維修的師兄, 去之前真係要 "停一停、諗一諗"

小弟對 MIB 犯了男人大忌 "腳軟", 於是拿返去攪一攪三星期. 今日終於拿回, 取回見到對公仔的時候心裡即時爆了句 "WTF". 對公仔好似比人 "輪" 完一樣, 兩件西裝、衫及褲分別在不同的位置爆晒線. 要即場更換件西裝及衫. 至於條西褲仲話幫我拿回廠再維修. 結果我一口拒絕. 果二千幾元當做 "禮"金 豪比佢. 無下次. 所以想回廠維修的師兄, 去之前真係要 "停一停、諗一諗".
所以我都冇拎去換,返正我果隻都唔係話軟得大厲害:80:
師兄, 醒目!!!:71:
頭像被屏蔽
樓主CHING, BODY如何? 靈活性, 轉動有無問題? 另外想問, 即場有SPARE衫比你即時換嗎?
我林樓主做左白老鼠了~~我個陣都系睇定D先維修~~
腳軟問題可以話暫時解決, 但一定不可長時間站立. 係位小姐即時走上樓上拿了兩件西裝比我. 件衫係佢即時上樓上換. 至於條褲, 可能因為係 jj 褲浪位爆線, 佢可能怕醜, :34: 所以話要返廠換.
回復 7# 玩物者

咁不如唔好換:(
總之想拿回維修的師兄, 最好先把所以衫、褲、鞋都除掉.
回復 6# shawn.

大大你個頭像好型
I brought mine to fix, too. Strongly understand the feeling of Ching!
我無拎去整, 嫌麻煩... 原來整重煩... :56:
回復 9# 玩物者

香港客戶請注意!//@Natalie_ENTERBAY:請務必帶同購物單據親臨門市辦理維修手續...大家記住喔,只需要帶body就可以了,不用整盒產品帶來門店呢....

我睇到呢個微博,就除底哂衫同頭雕係屋企,淨攞波地去整,可能今次大獲D要番廠整,之前小事都係樓上uncle整,如GOD斷腳joint,再唔係店長一換一
我無拎去整, 嫌麻煩... 原來整重煩...
darknight 發表於 25-7-2012 11:37 PM

CHING,,,真好彩,,,
我拎左去 eb 換,,,3個星期仲未有得拎,,,,,
我都驚會花晒...:55:
我其中件西裝原本冇事, 唔知點解取回時換咗件垃圾!!  姊姊重話只得另外兩套(重衰的)比我選, 但我選不落手... 好後悔冇除咗d衫先回廠醫腳。