Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 想拿對 MIB 回廠維修的師兄, 去之前真係要 "停一停、諗一諗"

我其中件西裝原本冇事, 唔知點解取回時換咗件垃圾!!  姊姊重話只得另外兩套(重衰的)比我選, 但我選不 ...
chankb 發表於 26-7-2012 01:12 AM

大懲罰!專對付要求維修嘅客人,標嘢越來越懂得趕客:34:
原來都有師兄中左招. 總之 eb 咁做生意, 遲早關門大吉.
大懲罰!專對付要求維修嘅客人,標嘢越來越懂得趕客
Oldcat 發表於 26-7-2012 06:36 AM

師兄, 我只不過見到EB 話可解決腳軟問題才拿去維修. 點之仲大穫?! 二千幾元買對公仔, 但換來一隻連企都有問題的公仔, EB 都可以拿出來賣比客, 一點良心也沒有. 所以依家見到佢地出 D 廣告 "什麼神級頭雕、什麼星級 BODY", 睇見都想作嘔!!!:72:
我都未有得拎返..巧驚驚...

如修後遭遇跟ching一樣...本人一定唔會再幫襯EB!!!!頭雕幾神都假!!!
我嗰兩隻都腳軟,加上只要揸完支槍後就一定手脫色,所以我都唔敢胆返去換,條女重叫我去動漫買Batman,去買個嗰都好勇敢。
師兄, 攞貨時真係要睇清楚, 特別係 AGENT J 隻手, 我返屋企後才發覺 Agent J 隻手 "NUT" 左色.
點check清楚?佢唔俾惦個body.....:47:
維修完係比掂個 Body, 不過昨天當我見返自己對 MIB 後, 都無曬心機了.
我其中件西裝原本冇事, 唔知點解取回時換咗件垃圾!!  姊姊重話只得另外兩套(重衰的)比我選, 但我選不 ...
chankb 發表於 26-7-2012 01:12 AM

吓~~咁唔可以再換嗎??
去eb facebook 反應下先~~
我都拎左去整~~好驚~~:69:
咁樣搞...真係自己換個body好過:67:
吓~~咁唔可以再換嗎??
去eb facebook 反應下先~~
我都拎左去整~~好驚~~
chiman0123 發表於 26-7-2012 11:54 AM

佢仲會好有禮貌咁話 "幫你再拿返廠維修". 不過你見完自己維修後對公仔, 一定唔會再返廠囉. 總之祝你好運 LA. 師兄!!!
其實樓主自己都有責任,從來換件都只係換有問題果part
你換BODY 咩衫都唔除就拎去換,人哋工場d 師傅邊會咁好心機慢慢幫你著同除
同樣情況HT一樣有,我以前隻Abigail Whistler手掌ball-joint 斷剩半截要拔返出嚟
我除晒d 外衣得返d 內衣成個BODY 拎去換,上完廠修理返來成隻手臂一樣污糟及磨花晒
HT d 職員一樣同我講上得廠整呢d 事在所難免
唉~~其實"瘋暈"後已經決定唔買呢間垃圾公司d野~~
不過見佢之後真係改好左~~
見佢出mib,ht又唔出~~
點知一買又再出事~~:die:
唉~~eb都係聽執~~
其實樓主自己都有責任,從來換件都只係換有問題果part
你換BODY 咩衫都唔除就拎去換,人哋工場d 師傅 ...
Daredaddy 發表於 26-7-2012 12:13 PM

師兄, 我都明白自己都有責任. 但我玩左 Hottoys & 3A 年幾兩年都無試過要返廠維修. 今次第一次買 eb 嘢就不幸中招返廠. 而我返廠前都有打電話落 eb 問, 佢話只要除掉兩個頭雕便可以拿去維修了. 我出 post 的目的, 只是提醒返未拿去維修的師兄要小心.
師兄, 我都明白自己都有責任. 但我玩左 Hottoys & 3A 年幾兩年都無試過要返廠維修. 今次第一次買 eb &# ...
玩物者 發表於 26-7-2012 12:21 PM

無錯~~我都有問過~!!佢話除掉兩個頭雕就得~~
同埋我其中一件西裝褸都有問題~~所以就原隻拎去~~