Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 想拿對 MIB 回廠維修的師兄, 去之前真係要 "停一停、諗一諗"

我隻Agent J揸完支鎗,手心脫色,好似黑人生白食咁,各位ching小心啲除支鎗出來啦。就算換過隻手,除非唔再揸鎗啦,脫色問題仍然存在,唔知是否隻膠料問題?
回復 30# chiman0123
所以我覺得, 我交得隻公仔比佢地維修, 佢地就有責任保障客人的公仔. 就等於我拿手提電話去維修, 如拿回時部電話花曬, 咁你會話誰的責任呢?
原本我都想拎返去整
后來諗諗下怕麻煩
而且我果隻都算企得穩
好彩無拎返去搞姐:54:
回復  chiman0123
所以我覺得, 我交得隻公仔比佢地維修, 佢地就有責任保障客人的公仔. 就等於我拿手提電話 ...
玩物者 發表於 26-7-2012 12:51 PM

如果佢地唔保障客人呢樣野~!!就好應該當下說明可能會有咁樣情況,或叫客人先除下不要更換嘅部份~~
ht都起碼開3隻新嘅比你換~~同上廠整都有講過程可能會有問題,叫你諗諗~~
唔該eb起碼開1-2隻新嘅比人換番套衫~~

做左甘多年連個基本波地都做唔好… 我隻Leon都係腳軟到企唔到! 連揸槍舉手d基本動作都會軟番落黎…唉
是不是外國人figure先有腳軟問題?
我隻周杰倫都企到而家....
回復 24# chiman0123

換完時, 姊姊要你簽收, 然後佢會同妳講無得再換, 不過問題係我唔想再回廠或心存其他希望, 只想離開...
回復 37# chankb

逼人畫押~!!:53:
回復 38# chiman0123

師兄, 你要有心理準備, 佢地盡左力架 la. 唔好咁傷心!!!:79:
我今日扲番,冇mud問題,西裝不是想像甘恐怖,最緊要企得穩
服務態度仲好好
原本期待星期六, 突然今日打黎有得攞番...

維修完波地雙腳穩固, 由於我無連西裝去, 我自己包去的包裝還完好得很

先來J...

之前自行熨好的製服...

穿上恤衫西褲... 領口用針線加工...
著外套...

依然企到
K...

恤衫領位照樣加工...

西裝...

兩隻都企番起做人鳥...
回復 41# chungyuihing

好有HEART~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:35:
ok wu~~~~i received their call too~~~~
我隻Agent J  連頭連衫一齊入廠都成個月喇{:3_145:}呢次冇喇。
我隻Agent J  連頭連衫一齊入廠都成個月喇呢次冇喇。
figo2007 發表於 10-8-2012 11:48 AM

師兄, 不用擔心住, 見上面兩位師兄拿回的 MIB, 都無問題. 可能 EB 對後期回廠的 MIB 加強保護.