Toysdaily 玩具日報

查看: 8910|回復: 21

[新品消息] [Sideshow] 復仇者聯盟-綠巨人浩克全身像 / The Hulk Maquette

[Sideshow] 復仇者聯盟-綠巨人浩克全身像 / The Hulk Maquette

SS雕像,雕功好好,
但上色就。。。。。:47:
.......:30::30:
頭像被屏蔽
不可動的, 唔係好吸引我.
我靜係鍾意佢條褲仔咋!:71:
個地台都幾靚!不過可惜不能動!
回復 2# kafai1978

論上色, 如果係電影人物我相信HT會好D, 但漫畫角色o既上色sideshow處理得好成熟好靚
但ss雕像同ht figure係兩樣野, 無得比; 有d雕像d pose極有氣勢之餘, action figure係做唔到的; action figure則平d之餘仲可以隨意擺pose;
我個人喜愛ss雕像多d, 因為大隻之餘仲pose正; 自問自己d ht都係set完pose就display 唔會玩, 當然選ss雕像
無玩過ss雕像的Ching, 有機會ss出你愛的角色時, 真係要買隻, 你就會知道ss雕像o既魔力!
不過講番隻Hulk, 今次好似有d overpriced... SS平時D 1:4雕像唔駛咁貴, 2-3k only...
不過真係好正......
其實小弟覺得幾正:73:
雕功真係唔錯,不過唔明地台隔離點解有個蘋果??
呢隻雕像我覺得神似,暫時論面相呢隻係似d。
回復 10# 味覺隊長

用作顯示大細參考
回復  味覺隊長

用作顯示大細參考
@rtoo 發表於 25-7-2012 10:40 PM

謝謝,借問聲Ching 尼隻野有幾高
謝謝,借問聲Ching 尼隻野有幾高
味覺隊長 發表於 25-7-2012 11:51 PM

暫時未公佈,見到個蘋果大約估到幾多,一定高過十二吋。
回復 8# NAVIgator

too expensive.....over 4k:(:(