Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

我會選擇開!今次冇開就衰咗!雖然都必睇真,但總係一個機會選擇!HT賭上了我對佢量品已轉 ...
BigOil 發表於 22-7-2013 02:24 PM

開了太暗都睇唔到,所以都係博一鋪:79:

而且CHING 有無留意(唔係話HT不對呀)
其實當你開盒覺得有問題,D員工就放向後面最上,到第二位就拿返比人,

所以開盒都要確定無開先係真正係選擇!!
開了太暗都睇唔到,所以都係博一鋪

而且CHING 有無留意(唔係話HT不對呀)
其實當你開盒覺得 ...
Killthecat 發表於 23-7-2013 02:33 AM

但佢都話二選一,佢哋好型話,lee d係人手油,總有少少係咁,而且公司規矩只可睇兩盒,唔會不停開新比你選到隻最靚咁話!CEO响訪問話佢哋用好大批QC,咁唔係弱視ge就應該接受能力幾高下,最緊要出到貨,好過冇貨交比人嘈!我冇問盒check攞番嚟果隻額頭有大撻光面痕,一開就睇到!所以開盒可以check好過冇,佢哋攞貨好著重話開盒check果d就冇紙箱,哎!
頭先上去唔check就俾啡盒

check, 就俾冇啡盒你
SkySpidy 發表於 22-7-2013 11:20 PM

咁你有無 check?
所以呢…我而家攞貨個陣就一定唔會即場check!第一:有啡盒跟埋,第二:一定無人開過保證全新,第三:唔會阻住其他攞貨排隊時間:77:
回復 1579# wing1123

快d拎完唔洗阻住大家,
即刻拎完走過去隔離starbucks坐低開黎check下,
有唔妥再即刻拎返去換

我淨係知果D炒家一定唔拆:35:
拆果D一定唔係炒家:45:
但佢都話二選一,佢哋好型話,lee d係人手油,總有少少係咁,而且公司規矩只可睇兩盒,唔會 ...
BigOil 發表於 23-7-2013 09:27 AM

我面下都有小小(就數開盒都睇唔到,要有光打在面先會反出來),
但唔刻意....都當無事:ice:,
還有高係領,有一刻想換,
但都係怕越換越差....同唔想睇人面色..
我淨係知果D炒家一定唔拆
拆果D一定唔係炒家
hawker 發表於 23-7-2013 09:51 AM

咁又唔一定係炒家o既 ~ 我都鍾意原盒返去先開(啡盒) , 有好有唔好 la ~ 好處係包唔會係之前師兄o既"換完又換貨" , 唔好處就係 "有機會爛盒" 而冇得換
咁又唔一定係炒家o既 ~ 我都鍾意原盒返去先開(啡盒) , 有好有唔好 la ~ 好處係包唔會係之前師兄o既"換 ...
rapper2 發表於 23-7-2013 10:06 AM

你唔會了,我玩家都會唔拆
但我係話炒家佢地就一定唔拆咁解姐
大家上去換眼罩時, 就會有面色睇.

記得要講對唔住, 打攪晒. {:1_229:}

我首日單睇了 post 之後等了一星期先敢昨晚去拿貨,感覺面相已有改善。

另外小心HT俾你既第一盒對眼通常會係單掉西,我之前拿BW亦一樣,要第二盒先收貨。

總括來講而家先拿貨已勉強吾駛整容。。
眼罩已爛,揮揮手
BabyRainbow 發表於 22-7-2013 10:41 PM

我爛燈不過己換 ~ {:1_207:}
咁又唔一定係炒家o既 ~ 我都鍾意原盒返去先開(啡盒) , 有好有唔好 la ~ 好處係包唔會係之前師兄o既"換 ...
rapper2 發表於 23-7-2013 10:06 AM

同感,但如第一水,

之後第二水有可能再入啡盒,
不過我覺得正常的

但希望佢地開閘前早點CHECK清楚先,
唔好急急入無CHECK過就循環
我面下都有小小(就數開盒都睇唔到,要有光打在面先會反出來),
但唔刻意....都當無事,
還有高係 ...
Killthecat 發表於 23-7-2013 10:05 AM

我exactly同一感受,但果撻光面係零接受!我仔細睇塊面唔平,係補過油,要有光線先睇下,之後換番嚟咀唇有點退咗色我買油自己補,結果唔同色,之後先問朋友借單再換!但...真係好怕去換,尤其lee隻,佢換d sad貨比你又得好講,要硬食。

尋晚去落訂時問左....而家派到2號VIP 單.....問佢4號幾時派....佢答我唔知...個樣仲要寸寸貢{:1_207:}