Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

我exactly同一感受,但果撻光面係零接受!我仔細睇塊面唔平,係補過油,要有光線先睇下,之後換番 ...
BigOil 發表於 23-7-2013 11:03 AM

點解要借單?都未過14日????
係好有技巧,我建議將粒的對好位後,擺動帶尾將粒的鑽入個hole,再反條帶見粒的入咗d後再用 ...
BigOil 發表於 23-7-2013 12:28 AM

真係好鬼煩,亂郁又驚劃花塊面
點解要借單?都未過14日????
Killthecat 發表於 23-7-2013 11:16 AM

因為頭雕光面+整爛粒燈已換咗次!點知換番嚟個咀唇有一點白色(唔知點解換果時fd睇唔到) ,個果點係凹咗入去!我面唔到色補,所以要問人借單換!
真係好鬼煩,亂郁又驚劃花塊面
skyline123 發表於 23-7-2013 11:37 AM

都驚o架!我開頭帶,玩咗半粒鐘都武唔掂,攪到個頭亂L晒!其實要帶上頭又好易扣到,其實又係果粒的係軟膠累事!
尋晚去落訂時問左....而家派到2號VIP 單.....問佢4號幾時派....佢答我唔知...個樣仲要寸寸貢
杉浦太陽 發表於 23-7-2013 11:13 AM

我今日問派到幾號,表明幫人問,職員好禮貌咁答,我講完唔該,佢仲答唔駛唔該
攞貨都冇問題,因為我之前唔見左單又改電話佢地左check 又check 都冇變臉...
我今日問派到幾號,表明幫人問,職員好禮貌咁答,我講完唔該,佢仲答唔駛唔該
攞貨都冇問題,因 ...
desmond1977 發表於 23-7-2013 02:32 PM

咁要唔要比行政費呀?
其實ht職員係幾有禮貌的~~~
攞貨都冇問題,因 ...
desmond1977 發表於 23-7-2013 02:32 PM

從來未聽過佢答番句 唔洗唔該,尤其 換貨 / 除咗問Doris & Por
咁要唔要比行政費呀?
Killthecat 發表於 23-7-2013 02:55 PM

晤見單$50要一星期check單會電話通知
因為我唔見單同改左電話所以加埋$100
到拎貨要check Id..紀錄...改電話會即時打電話
因為我唔見單同改電話一次搞哂,所以佢叫我拎埋舊電話號碼証明
從來未聽過佢答番句 唔洗唔該,尤其 換貨 / 除咗問Doris & Por
BigOil 發表於 23-7-2013 04:33 PM

我都第一次聽....果一刻我呆左此唔到反應
回復 1600# desmond1977
師兄,呢排hot記好似多左d新員工,服務的確係好左:78:
晤見單$50要一星期check單會電話通知
因為我唔見單同改左電話所以加埋$100
到拎貨要check Id.. ...
desmond1977 發表於 23-7-2013 04:56 PM

保安好嚴,好事
但要$100就貴了D
其實HT可以在packaging 上花少少心思, 比客人可以check到件貨又唔會破壞個盒.
回復  desmond1977
師兄,呢排hot記好似多左d新員工,服務的確係好左
EDMONDLUN 發表於 23-7-2013 05:02 PM

有個新ge男員工好似eason咁款、態度比較positive!
回復 1604# BigOil
服務好左,大家買得開心左:handshake:
冇咁多投訴咁咪幾好:71: