Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

第一次買ht, 想問大家會唔會唔開盒, 返屋企先開
SkySpidy 發表於 21-7-2013 10:28 PM

我會選擇開!今次冇開就衰咗!雖然都必睇真,但總係一個機會選擇!HT賭上了我對佢量品已轉好ge信任。
{:1_229:}4號單,幾時先到我有得拎....
第一次買ht, 想問大家會唔會唔開盒, 返屋企先開
SkySpidy 發表於 21-7-2013 10:28 PM

呢隻貓女個盒係無圓型封貼的, 所以如果佢俾你 check 貨時, 果盒已經係開佐. 如果要完成未開, 就要問佢攞啡盒未開果隻.
只能夠講記得 CHECK 清楚眼罩 ...
只能夠講記得 CHECK 清楚眼罩 ...
ivykwong1997 發表於 22-7-2013 02:50 PM

隔住個吸塑, 可以點 check 呢?
派得好慢下~~~~~~
個眼罩後面粒野好難扣,師兄有什麼好方法
我那支已斷了!!!!:sad:
skyline123 發表於 22-7-2013 04:25 PM

睇過其中一個師兄教, 可以先用d錐型既工具鑽一鑽個洞, 等佢暫時擴大d
你扣好之後佢自然會收縮返
skyline123 發表於 22-7-2013 04:25 PM

我都攪左半粒鐘都吉5入,D頭髮又亂Q哂,最後我扣左先再要好小心好小心好輕力好輕力,慢慢好似金光圈咁套入去
但斷裂機會危險極高
請問而家派貨派到幾多號單, 請問各ching 知唔知呀。
我9月2日1點單,佢今日先打黎叫我拎
眼罩已爛,揮揮手{:2_271:}
呢隻貓女個盒係無圓型封貼的, 所以如果佢俾你 check 貨時, 果盒已經係開佐. 如果要完成未開, 就要問佢& ...
audiokids 發表於 22-7-2013 02:50 PM

頭先上去唔check就俾啡盒

check, 就俾冇啡盒你

係好有技巧,我建議將粒的對好位後,擺動帶尾將粒的鑽入個hole,再反條帶見粒的入咗d後再用力㩒好d就應該得!

眼罩鏡抦同兩粒燈都勁易爛!大把人換!