Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

回復 1515# BigOil

一定有影響  .. . . . 以後請各師兄 (及 vip朋友) 往後買現貨好了, 請不要再預訂,因為 我 e d 一般玩家 (都玩左 ht 3~4年) ,等派貨等到好慘 , 眼見可早取貨但又狂插的師兄真的好羨慕 . . . . (心想不如你同我換單 la , 橫掂你都諗住放左佢 . . . . .) 我今時今日連 hulk 都仲未攞得啊, 貓女睇黎冇 8月都唔洗諗
請問而家D單派到幾號呀?
其實呢隻catwoman算5算多人訂呢?
其實呢隻catwoman算5算多人訂呢?
raymcy 發表於 16-7-2013 07:34 PM

多到暈~
仲好多係為炒而訂
家下咁嘅環境,未出貨嗰班一定死拖唔拎貨
所以呢隻一定有排派
多到暈~
仲好多係為炒而訂
所以呢隻一定 ...
不肖生 發表於 16-7-2013 07:59 PM

如果係咁就福佳了,要當聖誕禮物
多到暈~
仲好多係為炒而訂
所以呢隻一定 ...

咁講我第2日單都可能有排等:63:
多到暈~
仲好多係為炒而訂
所以呢隻一定 ...

仲以為我張單咁後..係度唸會5會5算太多人訂
因為之前BW好快cut訂..如果都多人訂咁我真係有排等喇.......:63:
仲以為我張單咁後..係度唸會5會5算太多人訂
因為之前BW好快cut訂..如果都多人訂咁我真係有排等喇..... ...
raymcy 發表於 16-7-2013 09:08 PM

應該係Marvel同HT張約嘅問題.
有留意嘅話,Marvel所有HT12吋都係limited
應該係簽約時就講明生產數,唔到HT話加就加話減就減
所以先特別容易cut單

我估咋吓
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
已取,覺得幾好,雖然有人話唔似(應該係眼睛唔夠真人大),但整體唔錯
睇左omg和elljay既相,和那些雜魚相真係冇得比,靚好多,攝影技巧對反映隻figure真係好重要...當然到門市睇實物最好la
Photos are really misleading.  Those who complains she is in Asian yellow skin color just makes me laugh.  Go check out the figure at the display and you will see the skin is not that yellowish at all.  It can be whiter but it is not yellowish.

Now a day, many people just get affected easily by a photo or comment ESP on the negative side.
已取,覺得幾好,雖然有人話唔似(應該係眼睛唔夠真人大),但整體唔錯
睇左omg和elljay既相,和那些雜魚相真 ...
tony2013 發表於 17-7-2013 12:43 AM

但我去門市睇,d光由下响上打,睇咗仲有少少漂汗!
回復 1526# tony2013

師兄幾多號幾點單??
雜魚相.................................:67: