Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

{:1_224:}{:1_224:}{:1_224:}{:1_224:} 真係唔係人人都接受到
已攞,實物唔係咁差,仲幾靚{:1_197:
蟲蟲 發表於 15-7-2013 06:21 PM

多唔多人排隊???
唉∼ 我們9月5 。。。唔知等到幾時

:63:
見到有人post咗開箱相,
實物唔差喎!我就加咗分啦!
已經衝出去攞左了!!{:1_209:}
我走時開始多人{:1_221:}
見到有人post咗開箱相,
實物唔差喎!我就加咗分啦!
qiy 發表於 15-7-2013 07:25 PM

人地專業影相,更係好啦,打晒燈同PS

隻野双眼完全唔知想點,真係後悔訂咗
/. \ 哎呀...遲左上黎睇post....回到家先知拎得...
回復 1492# arale

借問師兄能否原價放單俾小弟??
我自己係ANNE大愛!!
人地專業影相,更係好啦,打晒燈同PS

隻野双眼完全唔知想點,真係後悔訂咗
arale 發表於 15-7-2013 08:06 PM

點解要後悔?!真唔明,你唔要上網賣單又唔洗你蝕錢,仲有100%以上回報,後悔甚麼?
點解要後悔?!真唔明,你唔要上網賣單又唔洗你蝕錢,仲有100%以上回報,後悔甚麼?
emilykls 發表於 15-7-2013 08:31 PM

算啦,d人根本就冇訂想唱衰隻野,呢隻就算自己唔鍾意放左佢都一定有錢賺,根本冇人會”後悔訂左”..............
如果真係後悔訂左既,可以原價賣畀D冇訂既師兄
幫到人又幫到自己
我只信風丶涼話多過真係後悔。???

真心想講一點,
雖然我個人認為個眼妝係差小小,
不過戴眼罩個樣真係唔差!!
再者, 官圖邊一張相有post到除左眼罩個all back頭??
all back頭應該係為左配合戴眼罩而整既,
如果set下個頭
(例如紮個計 / 分下界咁, 戲入面Anne做返自己而唔係catwoman個陣都有既髮型),
再除返個眼罩黎影相應該會好好多!!!
人地本身個all back頭應該係for個角色戴眼罩!!
講多句, 期待有師兄參考下我講既髮型或者其他自己諗既髮型而試下set下個髮型!!
我自己都想收多個頭雕試下set ^v^ 可惜2號單未拎得貨!!
我22號單..要等到何年何月何日{:1_200:}