Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

回復 631# thiam
點解隻Bane打尖唔排隊o既....:p
回復 633# cowcowkid
師兄又話三月o既....????
不邊早D派,有D玩係好事.....:57:
頭像被屏蔽
回復 662# joshuatang90
:71::71:
已經袋左單啦,今日!!!!:34::34:
回復 664# kafai1978
會唔會今日就派?!?!?:58:
唔通今日就派??
回復 664# kafai1978

唔同比打尖果位出問題, 所以先之搵Bane頂硬上???? :69::34:
回復 667# EDMONDLUN

我都無訂∼ :66:
靚嘅買現貨算∼ :38:
回復 671# joshuatang90
:75::75:師兄一定要啦~~~
有佢,BATMAN先有對手!!:34:
回復 668# EDMONDLUN
睇相佬話....4號....先係吉日(好似)~:36:
回復 673# kafai1978
:66::66:咁要等多日......
回復  EDMONDLUN
睇相佬話....4號....先係吉日(好似)~
kafai1978 發表於 3-1-2013 11:57 AM

THZ CHING!∼袋定穩陣喇∼
回復 674# EDMONDLUN
冇所謂啦、師兄,
你隊長都仲有排等啦,
你等得o既....:he:
回復 676# kafai1978
師兄,唔好提隊長.........:31::31:
回復  EDMONDLUN
睇相佬話....4號....先係吉日(好似)~
kafai1978 發表於 3-1-2013 11:57 AM

謝謝大大資料~~~~~~~~:77: