Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

絕對唔會係兩三年既事?嘩,仲有無機會睇新batman ga...
cavslbj 發表於 23-7-2012 07:39 AM

華納點會俾佢停.....好似超人咁咪又做
回復 807# cavslbj

咁故事OK嘅...
呢隻都當然好睇,但個人覺得相比之下,第二集好睇d,第三集件事大左,但做既事好似同人物性格唔大關系

anyway, 呢套同avengers都睇得好開心:$
琴晚睇番Batman Begin 都晤错,有D心动入反黑色Tumbler :35:
琴晚睇番Batman Begin 都晤错,有D心动入反黑色Tumbler
bunchan 發表於 23-7-2012 10:05 AM

BUN大~
咁就拿拿聲,去YAHOO BID留張單LA~~
記得唔好急,但最緊要快~~
:75::)
到時等睇第4集啦
cavslbj 發表於 23-7-2012 10:07 AM

點都一定see la
回復 812# cavslbj

雖然我唔buy都想其他ching受惠
可能算是 劇透
唔明batman點解唔用武器打佢:(
回復 814# E神

哈哈哈。。。顶~ 倒时睇下出货mud价先 :35:
回復 815# cavslbj

系,但系睇完之后,D爱又出番少少。哈哈哈
回復 690# E神

佢唔係搞事份子? 佢唔係激端搞事份子je, 记得旧年好多人去排动漫三宝,遭遇打尖在此诉苦时,佢就冷言冷语调侃。。。。当时也有师兄向佢开炮。

呢幾日大家都劇透, 我又來:

1) 唔講唔知, 今隻個主角叫 Batman.
2) 除佐男主角, 片中係有女主角嫁.
3) 本片劇情係主角 batman 同壞人既故事.
4) 各會員最關心既, 當然係結局啦. 呢套片個結局係真係 Batman TKDR 既結局, 係唔同 spiderman 個結局嫁.
5) 仲有, 唔怕講埋出來, 呢集有好多交通工具, 有飛機, 有電單車, 仲有裝甲車呀~

講佐咁多, 你地仲想知咩?

PS...... 我未睇 TKDR 嫁.{:3_137:}
呢幾日大家都劇透, 我又來:

1) 唔講唔知, 今隻個主角叫 Batman.
2) 除佐男主角, 片中係有女主角嫁.
3) ...
coltrane 發表於 23-7-2012 10:38 AM

睇完明晒~~~~~~~~~~~:he:
回復 828# coltrane

好彩師兄冇爆字幕出左幾耐,我淨係冇睇字幕:(
回復  E神

哈哈哈。。。顶~ 倒时睇下出货mud价先
bunchan 發表於 23-7-2012 10:18 AM

呢架好快冇得訂,
我覺得唔會跌啊