Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

回復 833# E神

放左2个礼拜就已经cut jor.
回復 836# cavslbj

系啊。。超快cut.....
回復 838# cavslbj

所以米话睇下mud价位先
回復 840# cavslbj

哈哈哈。。。等你消息
ordered one:43:
我上星期都連人帶車都訂佐. 但番來發現網上既單仲平, 激死~
我可以原價幫到手,不過要出貨先答實到!
cavslbj 發表於 23-7-2012 11:02 AM

軒ching有辦法原價買到?!:@我可唔可以厚面皮地求你幫埋我一份?:35:
因為人地講到the bat甘大機會唔出,甘我就唯有都係入番batmobile:unhappy:
當然,如果只係得一個quota,就梗係俾左bun兄先啦:64:
因為係VIP 訂單???
cavslbj 發表於 23-7-2012 12:32 PM

係呀, Bane 有人放張 VIP 單 5.3魚即決.

另外部車, 有人放 16魚即決.
回復 847# Softsong

大大之前无入??
回復 848# coltrane

靓价wor  大大
回復 832# don328

冇睇字幕係好事, 我發現部份故事細節同美式風趣完全冇釋到出來:67:

回復 820# graffitihim

Batman 由幾十年前第一期漫畫起一向都唔用槍對付 (正確應該說唔用槍去殺或嚴重傷殘) 敵人...........  

主要原因係因為佢老豆老母係比壞人用槍打死呀嗎, 從此心理產生變化, 從而走上反罪惡既不歸路。

呢個係Batman既傳統嚟, 我重以為人人都知......... 點算劇透。
回復  graffitihim

Batman 由幾十年前第一期漫畫起一向都唔用槍對付敵人...........  

主要原因係因 ...
chankb 發表於 23-7-2012 01:38 PM

:71::x:x:x
對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請修改
回復 856# chankb
原來係咁既,唔怪得知成日都係用拳頭啦!:71:
回復  graffitihim

Batman 由幾十年前第一期漫畫起一向都唔用槍對付敵人...........  

主要原因係因 ...
chankb 發表於 23-7-2012 01:38 PM

個人認為不是劇透