Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

Buy bru-ray機 $699 la
Imac唔支援blue ray ar....so I can just buy DVD la...
cavslbj 發表於 22-7-2012 02:10 PM

唉....所以我都只可同DVD做明友
Buy bru-ray機 $699 la
kotokosuper 發表於 22-7-2012 02:34 PM

咩牌子先
我會睇多次IMAX version...
cavslbj 發表於 22-7-2012 01:20 PM

今好睇要睇多次?師兄好愛喎。。。
大家好似都好想改反條褲既顏色wo!!
(無劇透個人影評)今日睇左i max版,勁正,文戲其實唔少不過都絕無冷場,無論劇情同氣氛都表現一流,不得不讚大導的拍攝手法,唯一要挑骨頭就是武指方面差左少少,可能睇得港產動作片多,batman睇落有點似(阿伯打交),動作好生硬同慢,反而班恩出拳又快又重,點睇batman都唔會夠打,batman話晒都係忍者出身,點解埋身肉搏可以咁水皮,都係睇佢用槍型d,(個人意見,不喜呢就千萬唔好去插,認真你就輸了)
(無劇透個人影評)今日睇左i max版,勁正,文戲其實唔少不過都絕無冷場,無論劇情同氣氛都表現一流,不得不讚大導 ...
emilykls 發表於 22-7-2012 04:30 PM

batman..慢係正常..你睇下個故事設定先
咩牌子先
hottoys專家 發表於 22-7-2012 03:00 PM

SONY BDP-S190
頭像被屏蔽

:63:回復 783# emilykls [/Batman
  so far so good, 有幾點想提出:
Batman 隻腳傷咁耐應該肌肉毁縮;
Bane d 馬又唔似小丑有精神病,點解叫佢死佢都聽?
解決以上兩點就更perfect!
頭像被屏蔽
回復 794# cavslbj

直頭win,,,梗
雖然導演同主角話明拍埋今集唔會再拍batman,不過套戲最後又留咁多伏線係度想點?!俾個希望我地班影迷定係真係為左下集而留伏線就真係佢地先知,不過起碼再拍都唔係呢三兩年內0既事,又或者以外傳形式拍都唔出奇,主角唔係batman可能另有其人........
頭像被屏蔽
真係好好好睇LO∼∼不過女友話故事發展有D慢∼∼
cavslbj 發表於 22-7-2012 11:02 PM

我都感覺慢.....因為我預期冇第二集咁正所以去睇有D驚喜