Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys動漫三寶取貨日~

舊年係會訂卡式劈地打 , 送你多舊骨
Oldcat 發表於 17-7-2012 05:48 PM

我呢隻都係舊年會場訂!:34:

ansoncysang 你留一留個email 比我啦∼
我要睇睇有冇人要埋隻ANGELICA 先知今日會唔會去拎。
因為小弟真的不是要炒玩具………
我有幸被抽中,但之前衰貪心訂左3隻,其實我只係想要隻CA,有冇人想要另外果2隻呀?
絕不炒玩具!
beanpoon 發表於 17-7-2012 06:12 PM

好心人點都支持一吓!比個 Like 你!:71:
因為小弟真的 ...
beanpoon 發表於 17-7-2012 06:29 PM

THANKS ALOT!!!
ansoncysang@yahoo.com.hk
回復 113# ckc882000

現在乜到一人限買一隻, 重要訂又大排長龍, 拿又大排長龍, 很不爽, 想改網購, 但又怕換不到件。
回復 127# ansoncysang

email sent!!

回復 121# beanpoon

我抽唔中,但ching此舉已值俾一個讚!

似乎同限定三寶有關既post都非常性感:he:樓上搶住接貨既師兄,小心又攪到lock post:43:
ANGELICA to me....OK?????
Thx...!!!!!
回復 132# kafai1978

留你email 比我啦!
回復 133# beanpoon
kafai1978@yahoo.com.hk
Thx....!!!!!
因為小弟真的 ...
beanpoon 發表於 17-7-2012 06:29 PM

:71::71::71:
回復  ckc882000

現在乜到一人限買一隻, 重要訂又大排長龍, 拿又大排長龍, 很不爽, 想改網購, 但又怕換 ...
chankb 發表於 17-7-2012 06:38 PM

冇計,ht認為訂一隻以上係用來炒!行多次罹!冇法!而家batman冇人訂la
回復  catcat
講真,俾你著數左一次又如何,下次仲會有人幫咩...????
自己做過乜,唔會冇人知o既...!!!! ...
kafai1978 發表於 17-7-2012 01:21 PM

上次串錯你單野我一早已經道過歉
你唔原諒, fine, 我理虧在先

幫手整自分魂單野, 唔係我自己雕
師父唔做, 我揸住支槍指住佢叫佢做?
我又無收過你錢, 亦無promise過你實得
我唔係你Do靚, 無義務serve你架
話我無左影
你既然咁在意, 唔主動PM我問下結果?

依家嚮度借題發揮, 唔見得師兄有品格有幾高尚吖
咁希望你比人走數
rider_black 發表於 17-7-2012 02:48 PM

師兄
雖然我同kafai1978兄有過節
不過我都唔會咁黑心望人俾人走數
發生嚮你身上你會開心咩?