Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys動漫三寶取貨日~

回復  侵略如火

拎點都快過訂
KAN0529 發表於 17-7-2012 03:44 PM

會唔會呢??我覺得比錢都咁難,仲莫講要驗貨:?:?
應該無得check,見單攞貨,認清楚無相同就下一個,唔駛排好耐掛。
回復 79# 侵略如火

晤系无得check货mei??连纸皮箱点check?
回復  侵略如火

晤系无得check货mei??连纸皮箱点check?
bunchan 發表於 17-7-2012 04:27 PM

上年有師兄遇到貨不對辨既情況,我諗今年各位師兄點都睇睇呱......
仲有今年VIP同非VIP都係果三日羅,仲唔多人到屎:what:
回復 56# emme

睇翻d 舊post,條友好似有兩隻CA,睇下到時會唔會的借比人影相:66:
回復 82# 侵略如火

哦。。。等我仲以为系晤比当场check tim.......
如果真系比客人check, 甘就真系有排排啦。。。
可能係分身玩野
ckc882000 發表於 17-7-2012 03:19 PM

我都覺得分身機會大....!!!!!!
回復 84# bunchan

攞完行開少少開運輸盒check 下,有事都可以即場講
回復 87# kkkso04010

噢。原来系gum...晤好意思,第一次去,多谢甘多大大~~
回復 70# KAN0529
算啦,師兄,TD大把呢D人,見怪不怪,
先寸咀,跟住大聲夾惡,然後潛水...!!!!!
對與錯,大家在心中得喇....!!!!!!!
小弟29號羅Gordon .之前.幫唔到ching真係唔好意思、請見諒…
sonsonsun 發表於 17-7-2012 02:18 PM

我唔該你就真,唔係"老馮"架嘛。
好彩我朋友抽到兩套,讓到一隻CA俾我。
Thx a lot~sonsonsun師兄....!!!!!
回復 87# kkkso04010
我諗會開個頂望望,然後就要走,
佢一定唔會俾人留響柜台睇。
回復 75# ckc882000

入咗兩隻, 不過未拿得。:67:
以舊年嚟講,佢吔入左一袋袋,隊比你就走人,無得開嚟睇,所以應該會好快。
穩陣就最好行埋一邊,開個啡盒睇下有無比錯,同check 埋張單有無錯。
比錯貨就有得換番,但就算睇到有sad, 好似都無得即時換,要去番門市先會同你攪。