Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys動漫三寶取貨日~

回復 93# magiam

明白晒师兄。。晤该晒 :45:
到時開個post,直擊現場情況,
等準備去o既師兄有個心理準備。
或者可以的話,同各師兄可以響現場聚一聚...!!!!!
回復 95# kafai1978

大大27号几点去啊??
回復 96# bunchan
我放下午假,大約一點左右啦。
有冇師兄有興趣想約埋一齊...?????
回復 95# kafai1978

可惜我29號去…咁唯有直擊29實況!
不如響度搞埋,有興趣o既師兄約埋一齊排o丫。
而家要排幾耐都未知,一班人,吹下水,
時間都快過D,各師兄有冇意見...??????
我抽唔中,今年買唔到3寶,不過都會入場睇下ht攤位
雖然今年大會改左例,但會唔會有現場落訂就有gift 送嘅情況,而影響到各位取貨嘅進度?
回復 100# simson464
我諗到而家都冇公佈,應該冇呱...!!!!
如果又開訂,又取貨,真係排到天黑都未到呀...!!!!!!
回復 91# kafai1978

所以要係佢個攤位附近check
記得上年有ching 報訂了三隻動漫,最終執錯了兩隻ironman 而無比batman
所以大家在場內一定要check 下有無比錯
回復 101# bunchan
好正呀,就咁睇,同官圖無異...!!!!
係個髮形差D....!!!!!!!
回復 101# bunchan

個髮型巧求其下喎!!!!:42:
回復 104# kafai1978

个样后生左,比HT官图.  hahahahha
我抽唔中,今年買唔到3寶,不過都會入場睇下ht攤位
雖然今年大會改左例,但會唔會有現場落訂就有gift 送&# ...
simson464 發表於 17-7-2012 05:07 PM

而家捐錢就有 VIP gift 可能再冇現場訂野有 gift 送囉!
回復 107# emme

mud现场会有野订ga???