Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys動漫三寶取貨日~

唉~GTO師兄,近排大把人開post要限定,
你要對號入坐我都冇辦法~!
再講,你覺得同我有牙齒印,
都要走入 ...
kafai1978 發表於 17-7-2012 09:11 PM

係咪對號入坐, 定係有人夠膽串唔夠胆認, 心照啦

原本我唔想覆你個post
之前講過  我先開罪你
今次你出返口我都諗住當還返俾你
不過有D花生友成機嚮側邊老屈我呃人quota去炒
如果唔係我唔會走嚟踩場
GTO師兄,都係嗰句,
我冇咩覺得我同你有冇牙齒印,
更唔需要講原唔原諒,
如果你入嚟開心分享討論,
無任歡迎~!
但如果係嘈交、解釋嘅,
麻煩晒唔好响度喇~!
係咪對號入坐, 你自己心知肚明啦
GTO 發表於 17-7-2012 09:10 PM

你要同我嘈!我無任歡迎!但你先尊重樓主!樓主講明真心分享唔想比人 Lock Post!
你就係要入嚟嘈!你想同我嘈你自己開一個 Post 先啦!連咁基本禮貌都唔識!
要人識尊重你!你先學識尊重人!

PS. 樓主唔好意思!阻咗你個 Post !
GTO師兄,都係嗰句,
我冇咩覺得我同你有冇牙齒印,
更唔需要講原唔原諒,
如果你入嚟開心分 ...
kafai1978 發表於 17-7-2012 09:24 PM

希望師兄係真心咁諗
只要其他花生友唔再惡意造謠, 單單打打
我唔會再入嚟出聲
回復 139# GTO

你咪傻啦,我入黎吹下水,你又走黎咬人,要傻就走遠d啦:66:
回復 142# kafai1978

十萬個認同「只係有啲睇唔過眼你成日寸咀」

希望師兄係真心咁諗
只要其他花生友唔再惡意造謠, 單單打打
我唔會再入嚟出聲
GTO 發表於 17-7-2012 09:32 PM

講真樓主唔出聲大把師兄出聲單打你......:73:
咁你唔洗走都得啦.......:38:你唔回post當去左阿努阿圖咁呢個post自然冇人再單打你~
因為目標去左外國:66:
我有果句講果句~
睇左呢個POST我就明白點解D人俾人強姦會唔報警
其實幾多謝GTO師兄,佢個POST竟然令我搵到想要既CA
拿,講明先,我係中立架...只係睇完POST唔回冇禮貌就搵樣最想回既回
應該加上

(show blocked user 功能)

咁大家都會好方便鳥:love:  係咪
你自己去p.3 #32睇下邊個撩交嗌先?
GTO 發表於 17-7-2012 09:01 PM

人地又無開 A/C 名,你走去嗱屎上身無人阻你
回復 4# bunchan

Ching 你知唔知會展動漫節會場個幾日既開放時間?想早少少去。
我認我係串
不過我有碗話碗有碟話碟
我串錯人嘅  一向例必道歉
歉我道過  你唔原諒  算
明人 ...
GTO 發表於 17-7-2012 08:58 PM

呢位大大,高追都未必一定要高放嘅
我自己都係用1700追咗隻ironman mk6影完幾張相都無正式display過入咗倉之後賣1300,
紅蜘蛛我1300追,1100賣,兩隻都係無sad無display過添
回復  kafai1978

十萬個認同「只係有啲睇唔過眼你成日寸咀」
kkkso04010 發表於 17-7-2012 10:18 PM

平時條友寸咀見佢成日唔關佢事嘅野扮嗮網絡警察咁走去話人寸人都算大不了唔回唔睇!自稱真正玩家呢句真係睇唔過眼!今次仲耍厚顏話唔炒買野求人比單佢先火嚟!
自己先話玩咗幾個月就話咁快放幾隻 Figure 出嚟!真係玩家會唔會玩幾個月貨仔就欏出嚟賣先仲要佢玩咗唔係好耐!佢今次入呢隻放幾個月後你估佢會唔會原價賣!學咩人講自己係真正玩家呀玩票玩家就真!
講真樓主唔出聲大把師兄出聲單打你......
咁你唔洗走都得啦.......你唔回post當去左阿努阿圖咁呢 ...
lcm44bb 發表於 17-7-2012 10:22 PM

唉!香港幾時變左言論要受到管制姐?單打又 好雙打又好,甘點姐,覺得有問題咪向版主投訴羅!
平時條友寸咀見佢成日唔關佢事嘅野扮嗮網絡警察咁走去話人寸人都算大不了唔回唔睇!自稱真正 ...
emme 發表於 17-7-2012 11:19 PM

師兄,係人係鬼經過今次事件已經好清楚!
無畏再比d無聊人影響到大家玩玩具吧!呢d人由佢la!