Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys動漫三寶取貨日~

相信又會再次比版主lock topic, :31:
師兄,係人係鬼經過今次事件已經好清楚!
無畏再比d無聊人影響到大家玩玩具吧!呢d人由佢la!
ckc882000 發表於 17-7-2012 11:51 PM

師兄完全正確!希望大家真心討論玩具!:77:
想問下各已訂o既師兄揀左邊日拎...????
小弟有幸,有朋友讓左隻CA俾我,
代價就係27號(星期五)幫佢去拎。 ...
kafai1978 發表於 17-7-2012 12:05 PM

我同ht員工講星期6,佢寫28/7........少d人就好啦............
回復 145# GTO

多口講句,開過玩過,二手野當然有折舊,
平過原價放好正常,係乜道理要抬高個價呢?
師兄完全正確!希望大家真心討論玩具!
emme 發表於 18-7-2012 12:16 AM

不過呢三隻野只係雞肋!可有可冇
頭像被屏蔽
只要開心吹水,大家都歡迎,如要寸寸貢,相信只有瓦努阿圖適合你去
wah...琴晚几位大大开战gum bor

好懷念童年時買盒玩具 ,

一行出商店即刻整爛掉左個盒 即刻玩 , 玩完通地亂甘放

有D
玩具直頭會拿個 螺絲鈚 玩  ''解剖學'' :34:

o吾係好似而家甘又要放 display 櫃防塵 , 又要 keep 直角盒..........關節都o吾敢紐多幾下驚佢鬆
:44:

我覺得而家D人玩得o吾開心 :42:

.
之前分享台灣師兄果個CA分享post唔見左既?:?
回復 177# toys991

完全同意ching講法~~~
不過可能人大左唔會好似細路咁拎d玩具周圍撞...已經變成兩種玩法:71:
好懷念童年時買盒玩具 ,

一行出商店即刻整爛掉左個盒 即刻玩 , 玩完通地亂甘放

有D玩具直頭會拿個 螺 ...
toys991 發表於 18-7-2012 10:20 AM

係呀~師兄一講我即刻記得....感動到呢:$:$
有消息傳,話有D抽中左,又冇去落訂o既quota,
好似今日再抽喎,唔知堅定流,
各師兄留意下E-mail喇...!!!!!!!!
有消息傳,話有D抽中左,又冇去落訂o既quota,
好似今日再抽喎,唔知堅定流,
各師兄留意下E-mail喇...!! ...
kafai1978 發表於 18-7-2012 12:23 PM

:@真定假呀:@嗱嗱聲叫人睇吓先.....

唔該師兄:64:
二是強化監筦執法。為全面落實節儉粗放用地,ray ban,鎮人大部署鎮領土及相乾部門從項目供地同意後即進行跟 ...
fillputt 發表於 18-7-2012 07:55 PM

你老未,成日有你d行街放d 9唔搭七既野出黎架