Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys動漫三寶取貨日~

回復 11# fatestay
我諗唔會呱,今次香港呢邊跟單派貨,
應該夠貨o既....!!!!!!!!!!

[quote]上年小弟交晒三張單比網友sundaydriver。

今時今日係好玩得

但ht話每人每次限取一 套
兩套要排兩次
除非你朋友無訂
到時真係要睇有幾多人,
我中午先去,太多人就真係行下先...!!!!!
頂!! 我都係27號星期5 諗住閒日應該好多人返工唔洗同人迫wor!
上年小弟交晒三張單比網友sundaydriver。

今時今日係好玩得嘅老死。

三數千,您先信人,好 ...
catcat 發表於 17-7-2012 12:39 PM

對!其實平時睇d人留言都知個人靠吾靠得住,所以冇所謂!況且佢今日走得你數,第日咪比人走番
頂!! 我都係27號星期5 諗住閒日應該好多人返工唔洗同人迫wor!
e_v_i_a_n_s 發表於 17-7-2012 12:49 PM

唉,咁睇法,唔知三粒鐘得唔得.....:time:
回復 22# kafai1978

其实应该就甘排货姐,又晤洗比钱,又无得check....
到時真係要睇有幾多人,
我中午先去,太多人就真係行下先...!!!!!
kafai1978 發表於 17-7-2012 12:44 PM

好快姐,上年600個,又打印,又派飛,又比錢,又拎,兩個鐘ko,今次劑拎,吾會慢!況且個個都賣曬單,今年應該冇ht山呀
回復 23# bunchan
香港有好多直角怪魔架...!!!!!!
就算啡盒,都要"絕對直角"架...!!!!
對!其實平時睇d人留言都知個人靠吾靠得住,所以冇所謂!況且佢今日走得你數,第日咪比人走番
ckc882000 發表於 17-7-2012 12:51 PM

我都相信呢句說話"山水有相逢"....!!!!!!
回復 25# kafai1978

哈哈哈哈。。。。直角怪魔尼个名正~~~
我揀28號!唔洗返工鐘意幾時入去都得!!:>

27號驚第一日多人,29號要睇阿仙奴~~XDDD
好快姐,上年600個,又打印,又派飛,又比錢,又拎,兩個鐘ko,今次劑拎,吾會慢!況且個個都賣曬單 ...
ckc882000 發表於 17-7-2012 12:56 PM

師兄,但願如此~!!!!!!!!
因為動漫節,我已經冇乜興趣行喇...!!!!
上年小弟交晒三張單比網友sundaydriver。

今時今日係好玩得嘅老死。

三數千,您先信人,好 ...
catcat 發表於 17-7-2012 12:39 PM

你信我嗎???:handshake:
師兄,但願如此~!!!!!!!!
因為動漫節,我已經冇乜興趣行喇...!!!!
kafai1978 發表於 17-7-2012 01:02 PM

在下都係,一早冇興趣行,拎完快走