Toysdaily 玩具日報

Hot Toys ironman mark vii討論(新加左相)

回復 240# hk小文

呢隻無
愛國者比例好少少有訂
咁關你叉事咩!專家!
hk小文 發表於 20-4-2013 05:17 PM

點解咁激動呢
"Hot Toys ironman mark vii討論"
無買唔比討論? 呢度D人咁惡? {:1_201:}
我又唔係打手,唱好既野留比你地
我都想ht整得好我先買得落手架

點解咁激動呢
"Hot Toys ironman mark vii討論"
無買唔比討論? 呢度D人咁惡?
我又唔係打手 ...
sorsor 發表於 20-4-2013 05:27 PM

又唔覺得MK7比例有幾差囉, 比以往既IRONMAN仲大隻左添
仲有, 你係咪果D當時無排到, 依家見就出貨又唔想去挨貴貨既人? 係到曲線?{:1_203:}

?1366389746915
又唔覺得MK7比例有幾差囉, 比以往既IRONMAN仲大隻左添
仲有, 你係咪果D當時無排到, 依家見就出貨又唔想去挨貴貨既人? 係到曲線?

笑左 , 你覺得唔差,
但我覺得仲有好大距離, 真係買唔落手
原來ht幾多死忠fans, 唔比討論HT做得唔好,一定要唱好 :70:.
笑左 , 你覺得唔差,
但我覺得仲有好大距離, 真係買唔落手
原來ht幾多死忠fans, 唔比討論HT做得唔好, ...
sorsor 發表於 20-4-2013 10:24 PM

你d偉論全部都係用你post果張圖作準?

其實呢個模係咪同UA 戰損果個一樣?  
如果係  我就收貨了
最大問題mk7會加返戰損果版對出掌手嗎?
對出掌手應該N年前ironman 2 就應該有啦
HT唔會咁cheap只留俾戰損版掛???????
呢隻MARK VII我覺得自從開訂之後
到而家就黎出貨
HOTTOYS似乎都落左好多功夫去修改(我覺得)
亦好似有聽到大家既意見(頸短D, 90度掌)
所以呢隻我好期待
MK7收貨了
希望唔會出現大SAD位
你d偉論全部都係用你post果張圖作準?
艾倫 發表於 20-4-2013 10:53 PM

一出個時睇官圖都知有咩問題啦,洗睇呢個post D相
官圖仲係執靚靚先出,不樓ht D ironman比例有問題,
你睇佢出個隻power pose同predator系列都知ht無咩art sense,
根本D pose無力,無比例,頭係雕好靚阿,上色係好阿,呢D野唔洗咩 sense
mark 3 到而家,只係接受到隻mark1, war machine 同愛國者.
你覺得好正 無人叫你唔好買,
但無理由叫人收聲唔好討論 .
回復 248# niknay

真的收貨了
上年有訂的師兄有福了
一牛半玩到咁既質素
以後既IRONMAN恐怕去唔到呢個價位吧:79:
回復  niknay

真的收貨了
上年有訂的師兄有福了
一牛半玩到咁既質素
以後既IRONMAN恐怕去唔到呢個價 ...
alanwongho 發表於 20-4-2013 11:36 PM

冇錯!:71:我呢隻仲要係頭單,超級期待,低到爆!
出貨後揸住係手先評好同唔好仲實際啦,到時買左唔鍾意原價放出去,大把師兄搶住要,我本人要求唔高,咁既質素同價錢我就收梗貨。
官圖仲係執靚靚先出,不樓ht D ironman比例有問題 ...
sorsor 發表於 20-4-2013 11:34 PM

好老實,你又無訂,隻嘢出成點,你唔會有任何損失,再說,得幾張鬆郁矇嘅相,連實物都未揸上手,我真係唔知可以點〝討論〞。你咁有 art sense,咪雕隻至有力嘅來睇下羅!噏之麻!邊個唔曉0者!
官圖仲係執靚靚先出,不樓ht D ironman比例有問題 ...
sorsor 發表於 20-4-2013 11:34 PM

你都係算啦,出官圖果時咩都討論完啦,要插都插完啦,而家都就出貨啦先黎嘈,你不如留返啖氣等出貨時先講啦,而家講咩都冇用,ht都做起哂啦,你又唔知有咩改有咩冇改,咁有咩好討論?等出貨果日,我出分享post一定留返個位比你討論,請放心!:61:
回復 251# 艾倫

可惜我係動漫第四日
不過唔怕, 唔差在等多排